Accessibility tools

Sulje
Positiivista pöhinää | 28.11.2017

Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään esimiestyöhön

Kuva: Rauni Juutinen

Olvin tuotantokoordinaattori Pekka Karvonen työskentelee tuotannon esiasteella koordinaattorina ja toimii esimiehenä 15 hengen tiimille. Parhaillaan Pekka suorittaa 1,5 vuotta kestävää johtamisen erikoisammattitutkintoa.

”Kun toimitaan jatkuvassa muutoksen virrassa, niin tarvitaan vahvaa johtamista ja hyviä esimiestaitoja. Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään esimiestyöhön.” toteaa Pekka. Koulutuksen myötä Pekka kokee voivansa johtaa yksikköään sekä verkostoja laadukkaammin ja tästä hyötyvät niin työntekijät kuin muut yhteistyökumppanit.

Osaamisen kehittäminen sekä johtaminen, esimiestyö ja työyhteisötaidot ovat keskeinen osa Olvin vastuullista toimintatapaa. Yrityksemme hyvän ja toimivan työyhteisön sekä hyvän työilmapiirin varmistamiseksi kehitämme säännöllisesti johtamista, esimiestyötä ja työyhteisötaitoja. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö ovat yrityksen arvokkain resurssi.

Lue Pekan haastattelu Ylä-Savon ammattiopiston asiakaslehdestä.

Olvi tehdas vs. Olvi muu Suomi salibandymestaruus 2017 on ratkottu

11.12.2017

Ennen Olvin 139v. juhlia pelattiin nyt toista kertaa jo perinteeksi muodostuva salibandypeli, jossa mittaa toisistaan ottivat Olvin tehtaan joukkue sekä Olvi muun Suomen edustajat (myynti ja markkinointi). Puitteet olivat kunnossa Iisalmen…

Itsenäinen suomalainen päätöksenteko

4.12.2017

Katso kolmen suomalaisen yrityselämän vaikuttajan spontaanit ajatukset siitä mitä merkitystä itsenäisellä suomalaisella päätöksenteolla ja omistuksella on suomalaisille ja Suomelle.

Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään esimiestyöhön

28.11.2017

Olvin tuotantokoordinaattori Pekka Karvonen työskentelee tuotannon esiasteella koordinaattorina ja toimii esimiehenä 15 hengen tiimille. Parhaillaan Pekka suorittaa 1,5 vuotta kestävää johtamisen…