Sisältöön      
 

Olvi-yhteistyö vauhdittaa suomalaisia huippuosaajia

Sponsorointi merkitsee Olville yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää molempien osapuolten tavoitteita. Pyrimme pitkäjänteiseen, suunnitelmalliseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Tuemme tarkkaan valittuja valtakunnallisia ja paikallisia kohteita. Tavoitteenamme on vahvistaa asiakas- ja yhteisösuhteitamme. Viestimme yhteistyökumppaneidemme avulla arvojamme ja tuomme esille Olvin yrityskuvaa vastuullisena yhteiskunnallisena toimijana. 

Sponsorointihakemukset

Saamme runsaasti erilaisia sponsorointiyhteistyöpyyntöjä. Mikäli sinulla on ehdotus yhteistyötä varten, lähetä hakemuksesi meille tällä lomakkeella

Opiskelijat huomio! Yrityksemme on opiskelijajärjestöjen suosiossa ja meille osoitetaan päivittäin useita haalarimerkkejä koskevia tukipyyntöjä. Koemme kuitenkin, että tukiessamme yhtä opiskelijajärjestöä, on meillä moraalinen velvollisuus tukea myös muita ja tähän resurssimme eivät valitettavasti riittäisi. Tästä syystä joudumme valitettavasti kieltäytymään yhteistyöpyynnöstänne.

    

   

Suomalaisuus on Olville sydämen asia

Olvin yhteistyökumppanit toteuttavat toimissaan yhtiömme arvoja. Suomalaisuus, tuloksellisuus, positiivinen asenne ja asiakaskeskeisyys linkittyvät syvälle tuettaviemme tekemiseen. Yhteistyökumppanin valinnassa keskeinen rooli on myös sidosryhmäyhteistyössä ja medianäkyvyydessä. Julkisuudessa toimiessaan Olvin yhteistyökumppanit koskettavat monien ihmisten elämää tuomalla iloa, jännitystä ja onnistumisen elämyksiä. Mahdollisuuden iloita yhdessä suomalaisuudesta!

 

   Kuopiolaisen KalPan historia ulottuu 1920-luvulle saakka ja Niiralan montussa joukkue on taistellut kiekosta jo yli 30 vuoden ajan. Kaudella 2011–2012 KalPa saavutti seurahistoriansa ensimmäisen SM-liigan runkosarjan voiton, mutta voittoisa tie katkesi lopulta pudotuspeleissä. Nyt KalPan joukkueessa odotetaan jo uuden SM-liigakauden alkua. Treenaamista ovat siivittäneet TEHO Sport urheilujuomat, joiden tuotekehitykseen joukkueen jäsenet ovat osallistuneet ahkerasti.     Tappara on vuonna 1955 perustettu tamperelainen jääkiekkoseura, joka pelaa jääkiekon SM-liigassa. Tappara on voittanut vuosien aikana yhteensä 15 Suomen mestaruutta. Tapparan kotihallina toimii Hakametsän jäähalli.
     Ikaalisista kotoisin oleva Krista aloitti kilpahiihtämisen 12-vuotiaana ja on nousujohteisesti kehittynyt urallaan suomalaisen naishiihdon yhdeksi kärkinimeksi. Krista on ehtinyt nappamaan jo kolme arvokisamitalia, joista viimeisimpänä hieno parisprintin pronssi yhdessä Riikka Sarasoja-Liljan kanssa Val di Fiemmen MM-kisoissa vuonna 2013.   
Viisinkertainen Keski-Euroopan mäkiviikon voittaja ja useita arvokisamitaleja haalinut Kuningaskotka Janne Ahonen tekee jo toisen comebackinsa kaudelle 2013-2014. Olvi on tukenut Jannen uraa jo vuosia ja yhteistyö jatkuu nyt TEHO Sportin siivittämänä.

Pesäpallon kestomenestyjä Sotkamon Jymy voitti seurahistoriansa 14. Suomen mestaruuden vuonna 2011. Suomen mestaruuden lisäksi Jymyn huikeaan kauteen mahtuivat myös hallimestaruus sekä nousu pesäpallon maratontaulukon kärkeen. Seura on perustettu vuonna 1909 ja seura on pelannut superpesiksessä jo 33 kautta.

  Kotkalainen KTP-Basket pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa. Kotkan Työväen Palloilijoiden miesten edustusjoukkue on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla yhtäjaksoisesti vuodesta 1957 lähtien. Joukkue on saavuttanut kaikkiaan 21 SM-mitalia, joista kuusi kultaisia. Suomen cupin joukkue on voittanut yhdeksän kertaa, useammin kuin mikään muu miesjoukkue.

Salibandy Club Classic perustettiin Tampereella talvella 1990 seuran sielun, Pasi Peltolan toimesta ja seuran toimintaa on kehitetty määrätietoisesti eteenpäin siitä lähtien. Viime kaudella SC Classicin miesten edustusjoukkue sijoittui Suomen Salibandyliigan runkosarjassa toiseksi.

 

TEHO Sport Suomen Cup 2012-13 käynnistyy turnausmuotoisilla kierroksilla syyskuun alussa, tällä kaudella Cuppiin osallistuu yhteensä 113 joukkuetta.

 

Mikko Korhonen on lukeutunut maamme eturivin pelaajiin jo lähes vuosikymmenen ajan. Suur-Helsingin Golfissa juniorivuotensa pelannut Korhonen kiertää parhaillaan Challenge Touria, edellisvuonna hän mittaili tasoaan European Tourilla, jonne mielii takaisin. Korhosen sijoitus on Challenge Tourin rankinglistan 38.  

Olvi aloitti keväällä 2013 yhteistyön Suomen Taekwondoliiton Valmennuskeskuksen kanssa Turussa. Yhteistyön myötä Valmennuskeskuksen huipputiimi nimettiin TEHO Sport tiimiksi. TEHO Sport tiimin tunnetuin jäsen on Lontoon olympialaisissa hienosti viidenneksi sijoittunut Suvi Mikkonen.
 

 

Jannen poika Mico on suomalaisen mäkihypyn tulevaisuuden suurimpia nimiä. Mico rikkoi isänsä ennätyksen hyppäämällä vuonna 2013 Lahden suurmäestä vain 11-vuotiaana, kolme vuotta nuorempana kuin isänsä kaudella 91-92. Mico ajaa myös kiihdytysautoja Ahonen Racing Teamin väreissä ja Olvin TEHO Sport on mukana tukemassa molemmilla saroilla Micon alkavaa huippu-urheilijan uraa.   Nino Salonen on 11-vuotias tennislupaus ja tällä hetkellä yksi Suomen kärkipelaajista, ollen 12-vuotiaiden poikien rankinglistan ykkönen. Nino valittiin jo pari vuotta sitten Suomen Tennisliiton talenttiryhmään ja tänä vuonna hänet valittiin mukaan kahden poikapelaajan tiimiin, jotka pääsevät pelaamaan 12-vuotiaiden kansainvälisiä turnauksia Euroopassa. Ninon viimeisin saavutus oli vuodenvaihteessa Tukholmassa pelatun SEAT Salk Open -turnauksen 3. sija. Turnauksen noin 200 pelaajan kaaviossa olivat mukana kaikki Ruotsin parhaat sekä muutama ulkomaalainen pelaaja.   Porvoon Akilleksesta ponnistanut 15-vuotias Jonas Nordström on yksi Suomen maantiepyöräilyn nuorista tähdistä. Vuonna 2011 Jonas voitti kultaa oman ikäryhmänsä SM-kilpailuissa niin maantie-, rata- kuin aika-ajostakin ja hänet valittiin Suomen Pyöräuninonin toimesta vuoden 2011 Suomen poikapyöräilijäksi. Lisäksi hänet valittiin viime vuonna mukaan Suomen maantiepyöräilyn maajoukkueeseen ja kesällä 2012 hän on kiertänyt maajoukkueen kanssa pohjoismaisia kilpailuja. TEHO Sport tukee myös veljeskaksikon nuorempaa lupausta Joakimia (synt. 2000), joka nuoresta iästään huolimatta on kahden vuoden takainen SM-maantieajon Suomen mestari.

 

 

Tykkää Olvista 

 

  
 
Jaa