Accessibility tools

Sulje
Health Lab

Be JoySelf

Health Lab on kokonaisvaltainen hyvinvointijuomasarja. Health Lab Vitamin water:it ovat hiilihapotottomia kivennäisvesipohjaisia juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Raikkaat juomamme on valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen ja ovat markkinoiden ainoat kotimaiset vitamiinivedet. Jokainen Health Lab -juoma on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen, kuten esimerkiksi jaksamiseen tai painonhallinnan tueksi.

Health Lab Skin and Beauty

Health Lab Skin and Beauty on vitaminoitu vadelman ja aloe veran makuinen kivennäisvesipohjainen juoma. Juoma on tarkoitettu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sisältää kollegeeni-proteiinia, joka pitää ihon ja kehon joustavana. Lisäksi juomassa on sinkkiä, E-, B3- ja B7-vitamiinia sekä seleeniä.

Health
Lab Power

Health Lab Power on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Tuote antaa puhtia elinvoimaa herättäen kehon ja mielen jokaisella siemauksella. Pullollisesta raikasta greipin ja sitruunaruohonmakuista juomaa saa päivittäisen tarpeen mukaisen määrän mm. magnesiumia.

Health Lab
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml