Accessibility tools

Sulje
Health Lab

Be JoySelf

Health Lab on kokonaisvaltainen hyvinvointijuomasarja. Health Lab Vitamin water:it ovat hiilihapotottomia kivennäisvesipohjaisia juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Raikkaat juomamme on valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen ja ovat markkinoiden ainoat kotimaiset vitamiinivedet. Jokainen Health Lab -juoma on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen, kuten esimerkiksi jaksamiseen tai painonhallinnan tueksi.

Health Lab
Vitality

Health Lab Vitality on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Vitality on juoma elämän janoisille, sillä sen sisältämä folaatti edistää normaalia verenmuodostusta ja kalium verenpaineen pysymistä normaalina. Tämä superfoodseilla ladattu juoma maistuu mustikalta, granaattiomenalta ja goji-marjalta.

Health Lab
Balance

Health Lab Balance on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Appelsiinin ja passionhedelmän makuinen juoma tukee tasapainoista painonhallintaa. Siihen on lisätty mm. biotiiniä ja B6 ryhmän vitamiineja edistämään normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Health Lab
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml