Accessibility tools

Sulje
Health Lab

Be JoySelf

Health Lab on kokonaisvaltainen hyvinvointijuomasarja, joka sisältää vitamiinivesien lisäksi myös nestemäistä kylläisyyttä tarjoavan Health Lab Chian siemenjuoman. Health Lab Vitamin water:it ovat hiilihapotottomia kivennäisvesipohjaisia juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Raikkaat juomamme on valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen ja ovat markkinoiden ainoat kotimaiset vitamiinivedet. Health Lab Chia Seed Drink on hiilihapoton monihedelmämehujuoma, johon on lisätty terveellisiä Chian siemeniä. Jokainen Health Lab –juoma on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen, kuten esimerkiksi jaksamiseen tai painonhallinnan tueksi.

Health Lab
Vitality

Health Lab Vitality on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Vitality on juoma elämän janoisille, sillä sen sisältämä folaatti edistää normaalia verenmuodostusta ja kalium verenpaineen pysymistä normaalina. Tämä superfoodseilla ladattu juoma maistuu mustikalta, granaattiomenalta ja goji-marjalta.

Health Lab
Balance

Health Lab Balance on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Appelsiinin ja passionhedelmän makuinen juoma tukee tasapainoista painonhallintaa. Siihen on lisätty mm. biotiiniä ja B6 ryhmän vitamiineja edistämään normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Health
Lab Power

Health Lab Power on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Tuote antaa puhtia elinvoimaa herättäen kehon ja mielen jokaisella siemauksella. Pullollisesta raikasta greipin ja sitruunaruohonmakuista juomaa saa päivittäisen tarpeen mukaisen määrän mm. magnesiumia.

Ravintosisältö 100ml