Accessibility tools

Sulje
Health Lab

Be JoySelf

Health Lab on kokonaisvaltainen hyvinvointijuomasarja. Health Lab Vitamin water:it ovat hiilihapotottomia kivennäisvesipohjaisia juomia, joihin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Raikkaat juomamme on valmistettu puhtaaseen Iisalmen pohjaveteen ja ovat markkinoiden ainoat kotimaiset vitamiinivedet. Jokainen Health Lab -juoma on suunniteltu tiettyyn tarpeeseen, kuten esimerkiksi jaksamiseen tai painonhallinnan tueksi.

Health
Lab Vision

Täyteläinen mangon- ja ylang ylang:n -makuinen Health Lab Vision on todellista silmänruokaa, sillä se on täynnä luteiinia ja zeaksantiinia. Juoma sisältää myös sinkkiä ja riboflaviinia, jotka edistävät näön pysymistä normaalina. Koska ilmiselvästi katselet näyttöpäätettä parhaillaan, näet juoman tarpeen, eikö?

Health Lab Skin and Beauty

Health Lab Skin and Beauty on vitaminoitu vadelman ja aloe veran makuinen kivennäisvesipohjainen juoma. Juoma on tarkoitettu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sisältää kollageeni-proteiinia, sekä sinkkiä, E-, B3- ja B7-vitamiinia ja seleeniä.

Health Lab
Balance

Health Lab Balance on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Appelsiinin ja passionhedelmän makuinen juoma tukee tasapainoista painonhallintaa. Siihen on lisätty mm. biotiiniä ja B6 ryhmän vitamiineja edistämään normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Health
Lab Power

Health Lab Power on hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja & mineraaleja. Puhtia ja elinvoimaa jokaisella siemauksella; Juoman sisältämät B-ryhmän vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. Pullollisesta raikasta greipin ja sitruunaruohonmakuista juomaa saa päivittäisen tarpeen mukaisen määrän mm. magnesiumia.

Health Lab
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml