Sisältöön      
 

OLVI HARKKO 4,6% PINTTI

OLVI HARKKO on vaalea, miellyttävä ja tasapainoinen premium-luokan lager-olut, jonka raikkaassa, aromihumaloinnilla
(Cascade) viimeistellyssä maussa leikittelevät sitrus ja tuore humala katkerohumalan vastapainona. Näyttävän kultainen pakkaus istuu tyylikkäästi illallispöytään.

 

OLVI 6.12. 4,7% PINTTI

Itsenäiseltä suomalaiselta itsenäisille suomalaisille.

OLVI 6.12. on kuparinvärinen ja pehmeän täyteläinen täysmallasolut, joka on maultaan lempeän paahtunut. Tuote sopii ennen ruokaa nautittavaksi aperitiiviksi tai hieman voimakkaampien liharuokien kanssa palan painikkeeksi. Juhlava pakkausdesign ja sen värikoodisto pohjaa sekä nykyisiin, että jo käytöstä poistuneisiin Suomen valtion heraldisiin malleihin.

 

OLVI Karpalolonkero Kevyt 4,7% 0,5L

OLVI Lonkero on suvereeni markkinajohtaja päivittäistavarakaupan lonkeroissa. Karpalolonkero on edelleen makulonkeroiden
suosikkimaku, ja siksi menestystuote halutaan tarjota kaloreiden vartijoille myös kevyempänä versiona. OLVI Kevyt Karpalolonkerossa on vain 27 kcal/dl eli se sisältää jopa yli puolet vähemmän energiaa kuin sokerimakeutettu karpalolonkero.

 

 

A.Le Coq Premium 4,5% 8-pakki

Viron ylivoimainen olutbrändi numero yksi on A.Le Coq.
A.Le Coq on myös Suomen 3. myydyin kansainvälinen olutbrändi
(Nielsen HomeScan 2010). Nyt A.Le Coq Premium on saatavissa näppärässä 0,33L 8-pakissa.

 

KevytOlo Suomalainen kivennäisvesi

Suomalainen kivennäisvesi on tarkoitettu kaikkiin koteihin joissa kuplavesiä kuluu paljon. Sen maku on kehitetty helposti juotavaksi raikkaudesta tinkimättä. Kuplia on vissyyn verrattava reilu määrä ja tuote sisältää magnesiumia. Pakkauskokona on markkinoilla aivan uusi kaksi litraa, neljän pullon kutistemuovipakkauksessa.

 

Joulun ja talven kausituotteemme:

 

OLVI Jouluolut

OLVI Jouluolut on väriltään juhlavan tummanpunertava. Se luo joulun lämpöistä tunnelmaa illanistujaisiin ja tuo esiin jouluruokien parhaat maut. OLVI Jouluoluen täyteläinen maku on pehmeän maltainen ja karamellimainen.

 

OLVI Siideri Vanilja-Manteli

Vaniljan tuoksu hurmaa ja mantelin pehmeän miellyttävä maku vie kielen mennessään. Maut myös sointuvat suloisesti viilenevään vuodenaikaan. Hienostunut OLVI Siideri Vanilja-Manteli sopii erinomaisesti tunnelmointiin iltojen pimetessä.

 

OLVI Glögitiiviste 1+3

Alkoholiton OLVI Glögitiivisteen maussa yhdistyvät perinteiset joulun maut kuten kaneli, neilikka ja inkivääri. OLVI Glögitiivisteen laimennussuhde veteen on 1+3 ja makunautinto on parhaimmillaan kuumana.

 

KevytOlo Jouluomena virvoitusjuoma

Syksy tuo kauppoihin jälleen tutun ja maukkaan Jouluomena virvoitusjuoman. Pakkauskoon olemme muuttaneen 1,5L pulloon, joten tuote sopii hyvin suuremmankin perheen herkutteluhetkiin. Jouluperinteitä voi aistia kanelin ja neilikan mauissa ja juoma sisältää hedelmäsokeria.
 
 
Jaa