Accessibility tools

Sulje

In Flavor We Trust

Kane’s Soda Pop on lifestyle virvoitusjuoma, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Sarjan makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään. Tuotteet valmistetaan käyttäen vain luontaisia värejä ja aromeja.

Kanes Soda Pop Red Peak Rush

Red Peak Rush – Kirsikka & Luumu. Ruoki mielikuvitustasi näillä villeillä hedelmillä, saavuta Red Peakin huippu ja nauti mahtavasta elämyksestä!

Kanes Soda Pop Chula Vista Crush

Chula Vista Crush ei ole tavallinen hedelmäbooli, vaan jotain maksimaalisen intensiivistä ja niin raikasta, että et tiedä mitä suussasi tapahtuu. Ainoa asia minkä varmasti tiedät on se, että haluat lisää!

Kanes Soda Pop Pasedena Pinch

Eksoottisen lohikäärmehedelmän ja perinteisen sitruunan lyömätön yhdistelmä. Saatat jopa joutua nipistämään itseäsi ensimmäisen siemauksen jälkeen. Se ei ole unta, se on todellista!

Kanes Soda Pop Vacaville Splash

Vacaville Splash on raikas juoma, joka taianomaisesti hivelee makuhermojasi. Inkiväärin potkua seuraa lempeä tuulahdus sitruunaruohoa – maku jonka todella tunnet!

Kanes Soda Pop Garden Grove Spin

Kanes Soda Pop Garden Grove Spin on nuorisoraadin valitsema maku, jossa yhdistyvät raikas sitrushedelmä ja kesän paahtama karamellisoituneen sokerin luonnollinen aromi.

Ravintosisältö 100ml