Accessibility tools

Sulje

In Flavor We Trust

Kane’s Soda Pop on lifestyle virvoitusjuoma, joka on saanut inspiraationsa USA:n länsirannikon rennosta surffikulttuurista, jonka fiilikseen nuorten on helppo samaistua. Sarjan makumaailma kunnioittaa limujen perinteitä, mutta on samalla twistattu nykypäivään. Tuotteet valmistetaan käyttäen vain luontaisia värejä ja aromeja.

Kane’s Soda Pop The Wedge

Tämä herkullinen kombo on kaikkea muuta kuin tylsä. Raikkaimmat kesähedelmät kuplivassa muodossa on täydellistä virkistystä paahtavan kuumaan rantapäivään tai varjossa chillailuun.

Kane’s Soda Pop Carmel Valley Chop

On aika laittaa jälleen jotain uutta ja erilaista colaan. Veden kielelle tuovien yrttien johdattelemana tämä cola nousee tasolle, jossa yksikään ei ole aiemmin ollut.

Kane’s Soda Pop Chula Vista Crush

Chula Vista Crush ei ole tavallinen hedelmäbooli, vaan jotain maksimaalisen intensiivistä ja niin raikasta, että et tiedä mitä suussasi tapahtuu. Ainoa asia minkä varmasti tiedät on se, että haluat lisää!

Kane’s Soda Pop Pasedena Pinch

Eksoottisen lohikäärmehedelmän ja perinteisen sitruunan lyömätön yhdistelmä. Saatat jopa joutua nipistämään itseäsi ensimmäisen siemauksen jälkeen. Se ei ole unta, se on todellista!

Kane’s Soda Pop Garden Grove Spin

Kane’s Soda Pop Garden Grove Spin on nuorisoraadin valitsema maku, jossa yhdistyvät raikas sitrushedelmä ja kesän paahtama karamellisoituneen sokerin luonnollinen aromi.

Kane's Soda Pop
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml