Accessibility tools

Sulje

Pakkausmerkinnät

EKO Energia

Suomen Luonnonsuojeluliiton voittoa tavoittelematon ympäristömerkki takaa, että tuotteen valmistuksessa käytetty sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä ja täyttää lisäksi ympäristöjärjestöjen kestävyyskriteerit. Lue lisää (ekoenergy.org)

Avainlippu

Suomalaisen Työn Liiton rekisteröity avainlippumerkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Lue lisää (suomalainentyo.fi)

Ei raskaana oleville / Ei autoa ajaessa / K-18

Kannamme vastuumme vastuullisesta kuluttajaviestinnästä muistuttamalla merkinnöillä alkoholin haitoista raskaana oleville, autoilijoille sekä alaikäisille nuorille. Merkit löytyvät kaikista alkoholipakkauksistamme vuoteen 2020 mennessä.

Panttimerkinnät

Suomessa pullonpalautusjärjestelmästä huolehtii Suomen Palautuspakkaus Oy (Palpa). Juomapakkausten pantillisuus on ylivoimainen tapa huolehtia kierrätyksestä. Pantti motivoi palauttamaan ja palauttaminen koetaan myös ekoteoksi. Lue lisää (palpa.fi)

Kohtuullisesti.fi

Sivusto jakaa tietoa alkoholin vastuullisesta käytöstä ja kohtuullisuudesta. Sivuston kautta löytyy myös apua ja tukea haitallisen alkoholinkäytön tunnistamiseen ja avun hakemiseen. Haluamme kantaa vastuumme alkoholin kohtuukäytön edistämisessä, tiedostaen samalla, että joillekin yksilöille yksikin annos voi olla liikaa.

Kierrätysmerkki

Kierrätysmerkki kertoo, että tuotepakkaus on valmistettu kierrätettävästä materiaalista ja se voidaan käyttää uudelleen. Kierrätyssymbolissa voi olla lisänä merkintä raaka-aineesta, josta pakkaus on valmistettu.

Olutseuramerkki

Vaalimme ja edistämme olutkulttuuria. Yhdistys pyrkii edistämään nykyaikaista alkoholipolitiikkaa suuntaamalla kulutustottumuksia väkevistä juomista mietoihin, erityisesti olueen. Kulutuksessa painotetaan kohtuullisuutta ja laatua määrän sijaan. Lue lisää (suomenolutseura.fi)

Ajattele positiivisesti –merkki

Positiivisuus on ollut Olvin keskeinen arvo jo 30 vuotta, muodostaen pohjan Olvin yrityskulttuurille. Positiivisuus on tutkitusti arvokasta jokaiselle ihmiselle.*

*Shawn Achor on vuonna 2010 julkaistussa teoksessaan The Happiness Advantage: The Seven Principles of Positive Psychology That Fuel Success and Performance at Work esittänyt, että positiivisen ajattelun vaikutukset ovat +12 – +40 % useilla eri osa-alueilla ja että positiivisen johtajan alaiset ovat sekä onnellisempia että terveempiä.

Pint Please –merkki

PintPlease on ilmainen mobiiliapplikaatio, jonka avulla voi kirjata ylös suosikki oluesi ja saada suosituksia uusista oluista. Applikaatiossa voit jakaa vinkit parhaista oluista ja pubeista muiden oluen ystävien kanssa.