Accessibility tools

Sulje
Olvi

Vuodesta 1878 alkaen

OLVI-oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.

OLVI AMERICAN
BROWN ALE

Suodattamaton, pastöroimaton täysmallaspintahiivaolut, jossa on tumma, tuhti ja suklainen mallasrunko, jota katkeruus tukee. Maussa mausteisuutta, kukkaisuutta, yrttimäisyyttä ja hieman sitruksisuutta.

Katso video

Olvi American
Cream Ale

Suomen ensimmäinen american cream ale. Pinta- ja pohjahiivaolut, jonka valmistuksessa yhdistyvät pintahiivan pääkäyminen pohjahiivan varastokäymiseen. Tarkkaan valittu mallasrunko, kaksi erityyppistä hiivaa sekä Monroe-, Fantasia ja Kazbek-humalat ovat tämän suodattamattoman ja pastöroimattoman hedelmäisen täysmallasoluen maun takana.

Katso video

Olvi Black
IPA

OLVI Black IPA on vahvasti humaloitu, paahtunut, täysmallaspintahiivaolut, joka on suodattamaton ja pastöroimaton. Black IPA on humaloitu Cascade, Target, Yellow Sub ja TN´T -aromihumalilla.

Olvi
APA

OLVI APA -olut on American Pale Ale -tyyppinen vahvasti humaloitu suodattamaton täysmaltainen pintahiivaolut. Sen raikas sitruksinen maku syntyy ohra- ja vehnämaltaasta sekä amerikkalaisista aromihumalista Citrasta, Chinookista ja Equinoxista.

OLVI IPA
4,7 %

OLVI Iisalmi Pale Ale on voimakkaasti humaloitu täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire -aromihumalista. Tämä suodattamaton ja pastöroimaton India Pale Ale –tyyppinen olut on Suomen myydyin erikoisolut.

OLVI IPA
5,0 %

OLVI Iisalmi Pale Ale on voimakkaasti humaloitu täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire-aromihumalista. Suodattamaton ja pastöroimaton alkoholipitoisuudeltaan hieman vahvempi IPA-olut.

Olvi
III

OLVI III on Olvin suosituin olut. Kotimaisista maltaista ja baijerilaisesta humalasta vailmistettu OLVI on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Vuonna 1991 se palkittiin Barcelonassa kultamitalilla.

Olvi
Halko

Suomalaisista maltaista ja baijerilaisesta humalasta valmistettu positiivinen lager-olut.

Olvi
Tuplapukki

OLVI Tuplapukki on Suomen myydyin vahva (>5,3%) olut. Vahvaa alkoholimaista makua pehmentää pitkälle viedyn käymisen mukanaan tuoma raikkaus. Oluen väri on kuparinen ja vaahto pysyvä. Se on oiva nautiskelujuoma tai yömyssy. Parhaiten OLVI Tuplapukki soveltuu nautittavaksi kunnolla viilennettynä, noin 10 – 12 C.

Olvi
Export

OLVI Export valmistetaan parhaista kotimaisista maltaista ja valikoidusta baijerilaisesta humalasta. Lopputulos on vaalea, vahva lagerolut, jonka maku on hedelmäinen ja raikas. OLVI Export on ansaitusti palkittu kovilla kansainvälisillä kilpakentillä. Se voitti kultamitalin Amsterdamissa vuonna 1981.

Olvi
Ykkönen

OLVI Ykkönen on maultaan raikas ja kevyt täysmallasolut. Alkoholia on vain 2,7 til.-%, mikä tekee siitä mainion jano- ja ruokajuoman. Säästä vesi kaloille – ota OLVI Ykkönen.

Olvi
Kotikalja

OLVI Kotikalja on ruis- ja ohramaltaasta valmistettu tummanruskea perinnejuoma, jonka alkoholipitoisuus on 2,2%.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?