Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 28.11.2017

Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään esimiestyöhön

Kuva: Rauni Juutinen

Olvin tuotantokoordinaattori Pekka Karvonen työskentelee tuotannon esiasteella koordinaattorina ja toimii esimiehenä 15 hengen tiimille. Parhaillaan Pekka suorittaa 1,5 vuotta kestävää johtamisen erikoisammattitutkintoa.

”Kun toimitaan jatkuvassa muutoksen virrassa, niin tarvitaan vahvaa johtamista ja hyviä esimiestaitoja. Jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään esimiestyöhön.” toteaa Pekka. Koulutuksen myötä Pekka kokee voivansa johtaa yksikköään sekä verkostoja laadukkaammin ja tästä hyötyvät niin työntekijät kuin muut yhteistyökumppanit.

Osaamisen kehittäminen sekä johtaminen, esimiestyö ja työyhteisötaidot ovat keskeinen osa Olvin vastuullista toimintatapaa. Yrityksemme hyvän ja toimivan työyhteisön sekä hyvän työilmapiirin varmistamiseksi kehitämme säännöllisesti johtamista, esimiestyötä ja työyhteisötaitoja. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö ovat yrityksen arvokkain resurssi.

Lue Pekan haastattelu Ylä-Savon ammattiopiston asiakaslehdestä.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…