Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Täällä voit tutustua Olvin uutuuksiin, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä nyt. Maista ja ihastu!

KevytOlo Natural Energy Drink Mansikka-Banaani & hukkahedelmät

Natural Energy Drink Mansikka-Banaani & hukkahedelmät on lähes kaloriton ja Stevialla makeutettu energisoiva juoma, joka sisältää luontaista vihreistä kahvin pavuista peräisin olevaa kofeiinia. Sen valmistuksessa on hyödynnetty Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita. Tarkoin valittujen luontaisten raaka-aineiden johdosta tuote soveltuu myös vegaaneille.

KevytOlo Omena ja Lime + Hukkahedelmät

Vihersmoothiesta inspiraationsa saanut ja Jungle Juice Barin mehulingon sivutuotteena syntyvää omenasakkaa hyödyntävä hiilihapollinen juoma. Ainutlaatuinen juomamme on kevyesti makeutettua, mutta kuitenkin täysin kaloritonta, sillä se saa makeutensa luontaisesta makeutusaineesta Steviasta. Raikkaan omenaista ja pirskahtelevalla limellä maustettua juomaa voi siis huoletta nauttia niin janoon kuin nautintoon.

TEHO Kreisi Kesä energiajuoma

Suomen kesää juhlistava TEHO Kreisi Kesä energiajuoma on hedelmäkarkin makuinen juoma. Tavalliseen TEHO energiajuomaan verrattuna sokerin määrää on sukraloosin avulla vähennetty 30 %. Juomaa saatavilla niin kauan kuin kesää riittää!

TEHO Kehoteho + Mg energiajuoma

TEHO Kehoteho + Mg on trooppinen mangon makuinen funktionaalinen energiajuoma, johon on lisätty magnesiumia. Magnesium on ihmisille välttämätön kivennäisaine, joka osallistuu elimistössä muun muassa lihasten ja hermoston toiminnan ja verensokerin sekä verenpaineen säätelyyn. Juoma on eksoottisen mangon makuista ja sen sokerimäärä on hieman tavallista matalampi 7,6 g / 100 ml sen sisältämän sukraloosin ansiosta.

Kane´s Bubble Tea Mango & Passion Fruit

Se ottaa vallan! Tällä kertaa tosin jotain vähän eksoottisempaa. Kuten vanha sanonta kuuluu: mango ja passion sopii yhteen kuin kuplat teehen. Testaa ja totea itse!

Kane´s Soda Pop Calabasas Kicks

Tässä sulle hauska bränkki, jos haluut olla sniikki. Piilota mansikka sniikkeriin. Ai eikö? No – ota hörppy ja ole viilee Calabasas -tyylillä.

Olvi Vichy Ananas

Olvin maustettujen Vichyjen menestyskonseptin uusin tulokas on hedelmäisen Raikas Vichy Ananas. Kun perinteiseen ja palkittuun 0,05 g/100 ml suoloja sisältävään Vichy-pohjaamme lisätään makeaa ananasta, syntyy täydellinen kombinaatio nestetasapainoa ylläpitämään.

KevytOlo Greippi

KevytOlo Greippi on eri greippilajikkeiden makuinen kaloriton kivennäisvesi, joka valmistetaan miedosti hiilihapotettuun, puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. KevytOlot ovat lisäaineettomia ja kalorittomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä, 6mg/l. Sen vuoksi KevytOlot sopivat myös niille, joiden on rajoitettava suolan käyttöä. KevytOlo Raikas palauttaa nopeasti nestetasapainon ja menetetyt kivennäisaineet. Se on mainio vaihtoehto sekä jano- että ruokajuomaksi.

A. Le Coq Fassbrause 0,0 % Mojito

Alkoholittomasta oluesta ja sitruunamehusta valmistettu vaaleanvihreä Mojito-cocktailin makuinen alkoholiton juoma. Maussa on sitruunan lisäksi reilusti minttua. Sokeria vain 6,0 g/100 ml.

OLVI New Zealand Pale Ale

Vaalea, keskitäyteläinen New Zealand Pale Ale, joka on kuivahumaloitu Wai-iti, Motueka ja Kohatu lajikkeilla. Maultaan hedelmäinen olut eksoottisten trooppisten hedelmien sävyillä.

OLVI Cold IPA

Perinteisiä India Pale Aleja matalammassa lämpötilassa käytetty kullankeltainen, keskitäyteläinen, täysmaltainen COLD IPA, jossa on napakat katkerot ja amerikkalaisten aromihumalien luoma trooppisen hedelmäinen ja hieman pihkainen maku.

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mehukas vadelma. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna erittäin pieni vain 27 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja vadelmien kanssa.

Sherwood Candy Apple Cider

Sherwood Candy Apple on makea omenan ja karamellin makuinen omenasiideri, jonka karkkisen omenainen maku sopii niin nautiskeluun kuin ruokajuomaksikin.

OLVI Kirpeä Omena lonkero

OLVI Kirpeä Omena lonkero on raikkaan vihreän omenan makuinen lonkero. Kaada jäiden sekaan ja nauti!

A. Le Coq GIN Citrus Splash Long Drink

A. Le Coq GIN Citrus Splash Long Drink on raikas gini-pohjainen lonkero, jossa maistuu trooppiset sitrushedelmät.

OLVI Summer Ale

Yli 30 % vehnämallasta sisältävä, suodattamaton, pastöroimaton täysmaltainen American Wheat Ale, jonka raikas maku sopii kesään.

Daring Daughter India Pale Lager

Kullankeltainen, pastöroimaton ja suodattamaton täysmaltainen India Pale Lager, joka on maultaan raikas, sitruksinen, keskitäyteläinen ja tasapainoinen. Sopii loistavasti hampurilaisten, mausteisten BBQ-ruokien ja juustojen kanssa.

KevytOlo Persikka + sinkki & multi-B mehukivennäisvesi

KevytOlo Persikka + sinkki & multi-B on tuoteperheen ensimmäinen lisäarvollinen mehukivennäisvesi. Maltillisen makea ja pirteän persikan makuinen juoma sisältää tärkeitä B-ryhmän vitamiineja ja sinkkiä tukemaan vastustuskykyä ja jaksamista.

FIZZ Brut Perry Cider

FIZZ Brut Perry Cider noudattaa FIZZ-siidereiden tuttua kuivaa linjaa. Maku on runsaan päärynäinen, eikä yhtään liian makea. Siiderin pitkä jälkimaku viimeistelee täyteläisen makukokemuksen. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 5,5 %.

TEHO Sport Appelsiini-suklaa palautusjuoma

Markkinoiden parhaimman makuiset TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitoon. TEHO Sport Appelsiini-suklaa ei sisällä lisättyä sokeria, ainoastaan maidossa luonnollisesti olevan määrän. Tuote on runsasproteiininen, yksi tetra sisältää 28g proteiinia ja vain 5,2g / dl hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu makeutusaineilla, mutta ilman aspartaamia.

Motor Oil Energy Drink

Korkkaa Motor Oil, kun kaipaat sisäiseen moottoriisi lisävääntöä tai tahdot vain poistaa päivästä turhaa kitkaa. Motor Oil voitelee nauttijansa luontaisella; kahvin pavuista ja teelehdistä peräisin olevalla kofeiinilla.

Motor Oil Energy Drink Engine Punch

Korkkaa Motor Oil Engine Punch, kun kaipaat sisäiseen moottoriisi lisävääntöä tai tahdot vain poistaa päivästä turhaa kitkaa, mutta ilman sokeria. Motor Oil voitelee nauttijansa luontaisella kahvin pavuista ja teelehdistä peräisin olevalla kofeiinilla.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?