Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja. Tässä Olvin raikkaat uutuudet, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä juuri nyt. Maista ja ihastu!

KevytOlo Koivunmahla-minttu

KevytOlo Koivunmahla + minttu on maustettu ja makeutettu hiilihapollinen juoma. Se sisältää puhdasta ja raikasta iisalmelaista pohjavettä, sekä aitoa ja laadukasta koivunmahlaa suoraan puusta. Tuotteen sokeripitoisuus on vain 3,7 g / 100 ml ja se on makeutettu luonnollisilla makeuttajilla; sokerilla ja fruktoosilla.

Kanes Soda Pop Carmel Valley Chop

On aika laittaa jälleen jotain uutta ja erilaista colaan. Veden kielelle tuovien yrttien johdattelemana tämä cola nousee tasolle, jossa yksikään ei ole aiemmin ollut.

Kanes Soda Pop The Wedge

Tämä herkullinen kombo on kaikkea muuta kuin tylsä. Raikkaimmat kesähedelmät kuplivassa muodossa on täydellistä virkistystä paahtavan kuumaan rantapäivään tai varjossa chillailuun.

Health Lab Skin & Beauty

Health Lab Skin & Beauty on vitaminoitu vadelman ja aloe veran makuinen kivennäisvesipohjainen juoma. Juoma on tarkoitettu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sisältää kollegeeni-proteiinia, joka pitää ihon ja kehon joustavana. Lisäksi juomassa on sinkkiä, E-, B3- ja B7-vitamiinia sekä seleeniä.

OLVI Summer Ale

Yli 30 % vehnämallasta sisältävä, suodattamaton, pastöroimaton täysmaltainen American Wheat Ale, jonka raikas maku sopii kesään.

Sandels 5,3 %

Pidetty Sandels 5,3 % on olutklassikko: maultaan vahva, tuhti ja täyteläinen.

A.Le Coq Premium Export 5,2 %

Tuttu hyvä A.Le Coq -oluen maku laivoilta tuttuna hieman vahvempana export-versiona.

OLVI CID siideri

OLVI CID siideri on suomalaisista käsin poimituista omenoista valmistettu real cider. Sen hapokkuus ja raikkaus tulevat suomalaisista omenoista, jotka ovat poimittu Karl-Ersin tilalta Ahvenanmaalta. Tuotteen mehupitoisuus on 90% ja se on valmistettu käymisteitse tuorepuristetusta omenamehusta. Tuotteen maku tulee itsessään 100% tuorepuristetusta omenamehusta, eikä siihen ole lisätty aromeja

OLVI Iisalmi Puolukka GIN lonkero

OLVI Iisalmi Puolukka GIN lonkero on valmistettu raikkaasta iisalmelaisesta pohjavedestä ja palkitusta käsityönä tislatusta ginistä. Artesaani-gini saa ainutlaatuisen pohjoisen makunsa käsin poimituista, huolella valituista mausteista ja yrteistä. Sen maussa on havumetsän aromeja sekä häivähdys kukkaa ja sitrusta. Lonkeroon käytetyt puhtaat suomalaiset puolukat on poimittu käsin pääosin Kainuun metsistä.

A. Le Coq Long Drink 5,5%

A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit on lonkero, jossa maistuu suomalaisten ylivoimainen suosikkimaku, raikas greippi. A. Le Coq GIN Long Drink Grapefruit resepti on laadukas ja perinteinen. Maista jäiden kera ja nauti!

A. Le Coq GIN Cranberry Long Drink

A. Le Coq GIN Cranberry Long Drink on lonkero, jossa maistuu suomalaisten suosikkimaku, raikas ja marjainen karpalo. Maista jäiden kera ja nauti!

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?