Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Täällä voit tutustua Olvin uutuuksiin, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä nyt. Maista ja ihastu!

TEHO Sitrus urheilujuoma

TEHO Sitrus urheilujuoma on raikkaiden sitruunan ja limen makuinen janonsammuttaja, joka sisältää myös piristävää kofeiinia. Tuotteen optimaalinen mineraali-, suola- ja hiilihydraattitaso tekee juomasta täydellisen nesteyttäjän. Voit hyödyntää TEHO Sitrus urheilujuomaa niin ennen harjoitusta tarvittavassa tankkauksessa, harjoituksen aikaisen suorituskyvyn ylläpitämisessä sekä siitä tarvittavassa palautumisessa.

TEHO Jäätävä Kesä energiajuoma

TEHO Jäätävä Kesä on jäätävään suosioon noussut ja aina suuresti odotettu TEHOn kesäkausituote! Vuoden 2024 TEHO Jäätävä Kesä maistuu ihan kesältä – limeltä ja ananakselta tuttifrutti-twistillä! Tuotteessa on kofeiinia perinteisten energiajuomien verran 32mg / 100ml. Hybridimakeutuksen ansiosta TEHO Jäätävä Kesä energiajuomassa on sokeria totuttua vähemmän 7,6 g / 100 ml.

TEHO Lime-Passion energiajuoma

TEHO Lime-Passion on TEHOn vakiovalikoimiin tullut virkistävä energiajuoma. Juomassa maistuvat kirpsakka lime sekä trooppinen passionhedelmä. Tuote sisältää kofeiinia saman verran kuin perinteiset energiajuomat, 32 mg / 100 ml. Kokeile ja TEHOstu!

KevytOlo Vadelma ja lime mehukivennäisvesi

Vadelman ja limen makuinen mehukivennäisvesi on virkistävä vaihtoehto tuoteperheeseen marjaisten makujen ystäville. Suomalaisten suosikki marjan vadelman ja raikkaan limen lisäksi tuotteen valmistuksessa on käytetty omenamehua (3%). Mehukkaasta maustaan huolimatta tuotteessa on tuttuun tapaan vain 17 kcal/100ml!

Kane's Bubble Tea Cotton Candy & Blueberry

Tässä on täydellinen pari kuplataivaasta – mustikoiden maukkaus kelluu pöyheän hattarapilven makeudessa! Se on kuin löytäisi tivolin metsästä…

Kane's Soda Pop Beach Vibes

Se toinen kaikkein erityisin aika vuodesta…ranta-aika! Älä jarruttele ja menetä mahdollisuutta, sinun täytyy ottaa tämä herkullinen aalto ja antaa tämän uuden eksoottisen makukombon huuhtoa sinut mennessään. Shaka!

OLVI Hard Seltzer Juiced Pear

OLVI Hard Seltzer Juiced Pear on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mehukas päärynä. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 26 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Juiced Pear sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry

OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu lime ja mustikka. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien ja marjojen kanssa.

OLVI Persikka lonkero

OLVI Persikka lonkero on raikkaan persikan makuinen lonkero. Kaada jäiden sekaan ja nauti!

A. Le Coq GIN Raspberry Long Drink

A. Le Coq GIN Raspberry Long Drink on raikas gini-pohjainen lonkero, jossa maistuvat vadelma ja lime.

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mehukas vadelma. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja vadelmien kanssa.

OLVI Summer Ale

Yli 30 % vehnämallasta sisältävä, suodattamaton, pastöroimaton täysmaltainen American Wheat Ale, jonka raikas maku sopii kesään.

A. Le Coq Bohemian lager

Pilsnermaltaista ja böömiläisestä humalasta valmistettu kullankeltainen alkoholiton olut, jossa on täyteläisen maltainen ja aromikas maku.

Muteman Premium Bitter Grapefruits Mixer

Muteman Premium Bitter Grapefruits Mixer soveltuu nautittavaksi sellaisenaan tai osana cocktailia. Juomassa greipin napakka katkeruus tasapainottaa makeutta.

KevytOlo Kombucha Mansikka-Granaattiomena

KevytOlo Kombucha Mansikka-Granaattiomena on Suomessa aidolla käymisprosessilla, käsin pienissä erissä valmistettu, aito vihreä luomu tee -pohjainen fermentoitu teejuoma. Pastöroimattomuuden ansiosta KevytOlo Kombuchan sisältämät elävät maitohappobakteerit ovat säilyneet hengissä. Sokeria vain 3,9g/100ml.

KevytOlo Kombucha Mango

KevytOlo Kombucha Mango on Suomessa aidolla käymisprosessilla, käsin pienissä erissä valmistettu, aito vihreä luomu tee -pohjainen fermentoitu teejuoma. Pastöroimattomuuden ansiosta KevytOlo Kombuchan sisältämät elävät maitohappobakteerit ovat säilyneet hengissä. Sokeria vain 3,9g/100ml.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?