Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Täällä voit tutustua Olvin uutuuksiin, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä pian. Maista ja ihastu!

OLVI Jouluolut

Perinteinen tumma täyteläinen lagerolut jouluisessa shampanjapullossa – jaettavaksi koko seurueen kesken.

TEHO Sport valkosuklaa-vanilja + magnesium palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport valkosuklaa-vanilja palautusjuoma on tarkoitettu kestävyysharjoittelusta palautumiseen ja se sisältää 50g hiilihydraatteja ja 17g proteiinia per pakkaus.

Kane’s Soda Pop Ruby Hill Thrill

Kun makea mansikka ja kirpeä granaattiomena kohtaavat, valmistaudu hykerrytävään matkaan. Se on jännittävä. Se on sokeriton. Se on maukaus kuin…Noh, Kane’s.

Motor Oil Energy Drink, Sugar Free

Hyvästi sokeri! Korkkaa sokeriton Motor Oil, kun kaipaat sisäiseen moottoriisi lisävääntöä tai tahdot vain poistaa päivästä turhaa kitkaa, mutta ilman sokeria. Tämäkin Motor Oil voitelee nauttijansa luontaisella kahvin pavuista ja teelehdistä peräisin olevalla kofeiinilla.

Arctic SIlence Sparkling Water

Arctic Silence on miedosti hiilihapotettu kivennäisvesi, joka on valmistettu puhtaaseen pohjaveteen. Se pyrkii luomaan rauhaisan tunnelman arjen keskelle. Kokeile ja nauti.

Muteman Premium Ginger Beer

Halusimme luoda täydellisen Ginger beer -mikserin, joka antaisi raikkaan muulinpotkun esimerkiksi Moscow Mule -drinkkiin. Mikseri sopii juotavaksi myös ihan sellaisenaan jäämurskan ja limen kera. Makumaailmassa on reilusti aitoa inkivääriä, fermentoitu makuvivahde sekä ripaus sitruksen kuorta. Harmoninen sokeripitoisuus löytyi suhdeluvusta 10 g/100ml.

A.Le Coq Premium 0,3 % vehnä

Alkoholiton isotoninen vehnäolut, joka palauttaa kehon nestetasapainon raskaan urheilu- tai fyysisen työsuorituksen jälkeen.

Sherwood Cherry & Plum cider

Sherwood Cherry & Plum siideri on makea luumun ja kirsikan makuinen omenasiideri.

A. Le Coq GIN Ginger Long Drink

A. Le Coq GIN Ginger Long Drink on raikas gini-pohjainen lonkero, jossa maistuu kirpeä inkivääri.

OLVI Winter Ale

Kuluttajaäänestyksen pohjalta kehitetty kausierikoisolut. Paahdettua ohraa sisältävä, keittovaiheessa humaloitu maltainen Scottish Export Ale.

OLVI Jouluolut

Perinteisen jouluoluen ystäville tumma täyteläinen lagerolut, jossa on runsas jälkimaku, pysyvä vaahto näyttävässä joulupöytään sopivassa lasipullopakkauksessa.

OLVI Merry Xmas IPA

Hennon hedelmäinen, suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen punaruskea Red IPA nyt hieman vahvempana ja aromikkaampana.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?