Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Täällä voit tutustua Olvin uutuuksiin, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä pian. Maista ja ihastu!

Kane’s Soda Pop Long Beach Blush

Tämä on tehty teille kaikille acain rakastajille. Äläkä stressaa, jos et ole aiemmin kuullut tästä maukkaasta marjasta. Emme mekään. Mutta se on punastuttavan hyvää.

Kane´s Soda Pop Temecula Twist

Tällä kertaa makulaboratoriomme meni täysin sekaisin banaaneista – ja päärynöistä. Sen tuloksena voimme ylpeänä esitellä uuden maun, joka on hieman…noh, vinksahtanut.

Health Lab Mind

Valmistaudu, virittäydy, keskity. Makea ananaksen ja inkiväärin makuinen HEALTH LAB MIND on maukas tapa valmistautua oppimaan uusia asioita. Lisätty magnesium, biotiini, B6-vitamiini, sinkki ja B5 vitamiini edistävät hyvää henkistä suorituskykyä ja pitää mielesi terävänä.

TEHO Esport e-urheilujuoma mango & yuzu

TEHO Esport on pirteän mangon & yuzun makuinen, hiilihapoton ja näin ollen helposti juotava juoma. Tuote ei sisällä lainkaan kofeiinia, jonka vuoksi se on vastuullinen vaihtoehto myös nuorimmille pelaajille. Juoma sisältää sinkkiä, joka edistää näön pysymistä normaalina, ja B2-vitamiinia, joka puolestaan tukee jaksamista ja vireyttä.

FIZZ Alcohol-free Apple Cider

FIZZ-siidereistä löytyy myös alkoholiton omenasiideri. FIZZ Alcohol-free Apple cider on täysin alkoholiton omenasiideri, joka saa täyteläisen ja omenaisen makunsa fermentoidusta omenamehusta.

TEHO Sport Persikka palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. TEHO Sport Persikka ei sisällä laisinkaan lisättyä sokeria, vaan pelkästään maidossa luonnollisesti olevan määrän. Yksi tetra sisältää 28g proteiinia ja vain 4,9g / dl hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu makeutusaineilla.

OLVI Vesimeloni lonkero

OLVI Vesimeloni lonkerossa voit maistaa vesimelonin mehukkuuden ja raikkauden. Mikä herkullinen tapa nauttia vesimelonin mausta. Maista jäiden kera!

Daring Daughter Brut Lager

Vaalea, pastöroimaton, kuivaksi käytetty ultra-dry erikoislager, joka on kuivahumaloitu Crystal -aromihumalalla. Ruokasuositukset: kevyet ruoat kuten salaatit, maustetut ruoat, raikastaa rasvaisia friteerattuja ruokia. Tarjoilulämpötila: +6-10 C.

Daring Daughter Tropical Lager

Kesäisen hedelmäinen pastöroimaton erikoislager, joka on kuivahumaloitu Sabro-, Amarillo- ja Chinook -aromihumalalla. Ruokasuositukset: juustot, kanaruoat tai kermainen pasta. Tarjoilulämpötila: +6-10 C.

Le Coq Cocktail Orange Spritz

Le Coq Orange Spritz on alkoholijuoma, jossa maistuu yhtä aikaa sekä appelsiinin makeus, että raikkaus. Maista jäiden kera!

Onni Kuohari Mansikka

Onni Mansikka Kuoharissa maistuu herkullinen mansikka. Onni Mansikka Kuohari on mansikanmakuinen hiilihapotettu hedelmäviini, jossa on sekä mansikka- että omenaviiniä. Juoma sopii niin kesän juhliin, piknikille tai vaikka syksyisiin illanistujaisiinkin.

Onni Kuohari Raparperi

Onni Raparperi Kuoharissa maistuu makea raparperi. Onni Raparperi Kuohari on raparperin makuinen hiilihapotettu hedelmäviini, jossa on sekä raparperi- että omenaviiniä. Juoma sopii niin kesän juhliin, piknikille tai vaikka syksyisiin illanistujaisiinkin.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?