Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Täällä voit tutustua Olvin uutuuksiin, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä pian. Maista ja ihastu!

KevytOlo Verigreippi Mehukivennäisvesi

KevytOlo Verigreippi Mehukivennäisvedessä yhdistyy raikkaalla tavalla kevyt hedelmäsokerin tuoma makeus ja verigreipin sitruksisuus. Sokeria vain 4,9 g/dl.

A.Le Coq Cranberry alcohol-free 0,0%

A.Le Coq Cranberry alcohol-free on täysin alkoholiton karpalon makuinen lonkero. Juoma saa ryhdikkyytensä katajanmarja- ja yrttitisleistä. Nauti jäiden kanssa tai suoraan tölkistä!

A.Le Coq IPA 0,3 %

Vaalea alkoholiton keskikatkeroinen India Pale Ale, joka on humaloitu Chinook-, Amarillo-, Cascade- ja Citra-aromihumalilla. Erinomainen valinta niille, jotka nauttivat IPA-oluen mausta, mutta haluavat välttää alkoholia.

Le Coq Virgin Mojito 0,0 %

Virgin Mojito on mintun ja limen makuinen alkoholiton cocktail, eli mocktail-juoma. Le Coq Cocktails -juomat ovat Olvi-konsernin laajimmalle levinnyt brändi ja sen raikkaat Cocktail-maut ovat tuttuja jo yli 40 maassa. Nyt on mahdollista nauttia näitä raikkaita juomia myös alkoholittomana. Mojito on klassinen kuubalainen cocktail, jonka alkoholittomassa versiossa Virgin Mojitossa maistuvat tutut maut kirpeä lime ja raikas minttu. Sopii loistavasti silloin, kun haluat valita alkoholittoman juoman mausta tinkimättä!

Le Coq Virgin Margarita 0,0 %

Virgin Margarita on vesimelonin makuinen alkoholiton cocktail, eli mocktail-juoma. Le Coq Cocktails -juomat ovat Olvi-konsernin laajimmalle levinnyt brändi ja sen raikkaat Cocktail-maut ovat tuttuja jo yli 40 maassa. Nyt on mahdollista nauttia näitä raikkaita juomia myös alkoholittomana. Virgin Margaritassa maistuu makea vesimeloni ja makua tasapainottaa kirpeä sitrus. Täydellinen alkoholiton valinta juhlajuomaksi!

OLVI Iisalmi Appelsiini Alkoholiton lonkero 0,0%

OLVI Iisalmi Appelsiini Alkoholiton lonkero on valmistettu raikkaasta iisalmelaisesta pohjavedestä ja käsintehdystä appelsiinitisleestä, jonka valmistuksessa on hyödynnetty päivittäistavarakauppojen appelsiini ylijäämää. Nauti täysin alkoholiton tuote jäiden kanssa tai suoraan tölkistä!

Sandels Juhlaolut Suodattamaton 5,3 %

Kullankeltainen, aromikas, täyteläinen, keskiasteisesti humaloitu suomalaisten suosima vahva ja pehmeä premium-lagerolut. Saatavilla nyt myös suodattamattomana.

KevytOlo Natural Energy Drink Veriappelsiini &. Moringauute

Veriappelsiinilla maustettu ja luonnon omalla superfoodilla moringalla terästetty juoma, jonka energiapitoisuus on ainoastaan 1 kcal / 6 kJ per 100 ml. Raikas, hedelmäinen ja energisoiva juoma on sokeriton, stevialla makeutettu ja sisältää kofeiinia 30 mg/100 ml. Tarkoin valittujen luontaisten raaka-aineiden johdosta tuote soveltuu myös vegaaneille.

TEHO Crazy Santa

Nyt on pukilla mennyt punaiset marjat TEHOkkaasti sekaisin. Tämä hauska kausimaku on saatavilla vain rajoitetun ajan.

OLVI Hard Seltzer Sitruuna-Lime

OLVI Hard Seltzer on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat sitruuna ja lime. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Sitruuna-Lime sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Kombucha Passion-sitruuna 4,0%

OLVI Hard kombucha on vihreä luomuteepohjainen fermentoitu kombucha, jota on terästetty etanolilla. Uutuustuotteessa on 4% alkoholia. Makuna houkuttelevan raikas passion-sitruuna, maista ja ihastu

FIZZ Oaky Apple Cider 5,5 %

FIZZ Oaky Apple Cider noudattaa FIZZ-omenasiidereiden tuttua kuivaa linjaa. Maussa on omenan lisäksi myös hienostunutta tammisuutta ja siiderin pitkä jälkimaku viimeistelee täyteläisen makukokemuksen. Juoma on alkoholitilavuudeltaan vahvempi 5,5 %, joka on korkeampi kuin sarjan muut tuotteet.

Arctic Silence Lähdevesi

Arctic Silence Lähdevesi sopii janonsammuttajaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sen luontaisesti muodostuneet mineraalit antavat sille uniikin ja raikkaan maun.

Muumi lähdevesi

Muumi lähdevesi on peräisin suomalaisesta luonnosta. Luonto on antanut vedelle ainutlaatuisen raikkaan ja virkistävän maun, joka tekee siitä täydellisen janojuoman. Helteisestä juhannuksesta taianomaiseen talveen, Muumi lähdeveden raikkaus on aina mukana seikkailussa. Jokaisesta myydystä Muumi lähdevesipullosta Olvi lahjoittaa Oxfamille 2 snt per myyty litra vesien puhdistamista varten. Lue lisää moominwater.com/fi.

Muteman Premium Lingonberry Tonic Water

Suomessa on maailman parhaat puolukat, joista olen tehnyt raikkaan pirteän juoman nautittavaksi sellaisenaan tai monipuoliseen mikserikäyttöön. Tämän kiniinittömän tonicin huomiota herättävä punainen väri puhukoon puolestani. Olen tinkinyt ainoastaan sokerin määrästä ja sitäkin on käytetty juuri täydellinen määrä 7,3 g/100 ml.

Olvi Vichy Vadelma + Kalsium

Olvi Vichy Vadelma + Kalsium on kaloriton ja makeuttamaton kivennäisvesi. Tuote on kehitetty yhteistyössä huippuhiihtäjä Krista Pärmäkosken kanssa. Vadelman makuinen runsaasti kupliva janonsammuttaja sisältää kalsiumia 60 mg/100ml. Loistavien tuoteominaisuuksien vuoksi se soveltuu erityisesti kuntoilijoille ja kalsiumia tarvitseville.

OLVI NEIPA 5,0 %

Vaalea, pastöroimaton, suodattamaton täysmaltainen New England IPA, joka on kuivahumaloitu Citra-, Lemondrop-, El Dorado ja Ekuanot -aromihumalalla. Maku on sitrusmainen trooppisilla sävyillä.

Kane´s Bouncy Strawberry-Acai

Mehukas &. marjaisa mansikan ja acain makuinen juoma, joka antaa lisäpotkua aidosta mehusta ja kofeiinista.

Kane´s Soda Pop Fontana Flip

Varo ettet flippaa, se on nimittäin hullun maukas sekoitus hedelmäistä hyvyyttä. Vihreä tarkoittaa, että hanki sitä heti!

OLVI Vadelma 2.0 Sokeriton

OLVI Vadelma 2.0 on uniikki maku Suomen sokerittomien virvoitusjuomien valikoimassa. Nyt myös ilman aspartaamia. Tuotteessa ei ole sokeria. OLVI – Limpparia jo vuodesta 1892.

OLVI Jaffa

OLVI Jaffan maku on hedelmäinen ja perinteinen ja siksi monen suosikkimaku. Se on makeutettu täysin ilman keinotekoisia makeutusaineita ja sisältää sokeria sekä luontaisia aromeja.

OLVI Lemon

OLVI Lemon on virkistävä sitruunajuoma, joka on sekä loistava jano- että ruokajuoma. Jäänkirkas ja poreileva OLVI Lemon toimii hyvin myös mikserinä.

OLVI Greippi 2.0 Sokeriton

OLVI Greippi 2.0 on raikkaan greipin makuinen sokeriton virvoitusjuoma, joka on kirpeän ja sitruksisen makuinen. Kuten muutkin sokerittomat OLVI virvoitusjuomat myös greippi virvoitusjuoma on nyt ilman aspartaamia.

OLVI Ananas 2.0 Sokeriton

OLVI Ananas 2.0 on ananaksen makuinen sokeriton virvoitusjuoma. Trooppinen maku, nyt ilman aspartaamia. Kokeile myös suosittua 12-pakkia.

OLVI Jaffa 2.0 Sokeriton

OLVI Jaffa 2.0 on sokeriton vaihtoehto OLVI Jaffalle. Sen hedelmäinen ja raikas maku on konstailematon ja siksi monen suosikkimaku. Nyt myös ilman aspartaamia! Taattua OLVI laatua vuodesta 1892.

A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit

Alkoholittomasta oluesta ja verigreippimehua sisältävästä virvoitusjuomasta valmistettu alkoholiton juoma. Virkistävä janojuoma ja terveellinen vaihtoehto sokerivirvoitusjuomille.

A. Le Coq Winter Porter 0,0%

Alkoholiton tumma portteri, jossa on paahtunut ja maltainen maku.

Daring Daughter West Coast Lager

Vaalea, pastöroimaton, suodattamaton täysmaltainen erikoislager, joka on kuivahumaloitu Astra-, Calypso- ja Loral- aromihumalalla. Maultaan sitruksinen ja pirteä.

TEHO Sport Mango-Appelsiini Proteiinismoothie

TEHO Sport Mango-Appelsiini Proteiinismoothie on vegaaninen ja gluteeniton runsasproteiininen palautusjuoma, joka sisältää 74% hedelmää. Ei lisättyä sokeria. Ei keinotekoisia makeutusaineita. Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Säilyy avattuna jääkaapissa (0-8 °C) 3 päivää.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?