Accessibility tools

Sulje

Uutuudet

Täällä voit tutustua Olvin uutuuksiin, jotka löytyvät kauppojen hyllyiltä nyt. Maista ja ihastu!

TEHO Sport Mokka + kofeiini palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport Mokka +kofeiini palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen ja se sisältää 28g proteiinia per pakkaus ja vain 9g/dl hiilihydraatteja.

KevytOlo Natural Energy Drink Tropiikin maut &. hukkahedelmät

Natural Energy Drink Tropiikin maut &. hukkahedelmät on lähes kaloriton ja Stevialla makeutettu energisoiva juoma, joka sisältää luontaista vihreistä kahvin pavuista peräisin olevaa kofeiinia. Sen valmistuksessa on hyödynnetty Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita. Tarkoin valittujen luontaisten raaka-aineiden johdosta tuote soveltuu myös vegaaneille.

KevytOlo Mansikka ja Passion + hukkahedelmät kivennäisvesi

KevytOlon uutuustuote on mansikan ja passionin makuinen raikas kivennäisvesi. Tuote on valmistettu hyödyntäen Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita. Toisen hukka on toisen aarre! Lue lisää yhteistyöstä https://www.olvi.fi/kevytoloxjunglejuicebar/

Muumi Vadelma-punaherukka kuplaton makuvesi

Muumi makuvesi on nyt täällä. Kuplaton ja raikas vadelman ja punaherukan makuinen makuvesi.

OLVI Solero Pale Ale

Vaalea suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen International Pale Ale, jonka troppinen maku tulee supersuositusta Solero-aromihumalasta.

Kane´s Soda Pop Belvedere Bowl

Pidä kiinni kantimistasi ja valmistaudu tulemaan keilatuksi muutamalla heitolla karhunvatukkaa ja mangostania! Jep, tiedämme, niitä ei yleensä nähdä luonnossa yhdessä, joten älä menetä mahdollisuuttasi kokea tämä kombinaatio. Mielestämme se todella on ´kaato´!

OLVI Summer Ale

Vehnää sisältävä täysmaltainen OLVI Summer Ale on suomalaisten suosima kesä- ja grillausolut. Saatavilla nyt myös isommassa 6 tölkin monipakkauksessa.

TEHO Jäätävä kesä

Suomen kesää juhlistava TEHO Jäätävä kesä -energiajuoma on mansikan ja raparperin makuinen sekoitus. Tavalliseen TEHO energiajuomaan verrattuna sokerin määrää on sukraloosin avulla vähennetty 30 %. Saatavilla niin kauan kuin kesää riittää!

KevytOlo sokeriton mango kombucha

KevytOlon uusi sokeriton kombucha on nyt täällä. Kokeile sokeritonta kombuchavaihtoehtoa ja ihastu makuun.

OLVI Summer Ale

Yli 30 % vehnämallasta sisältävä, suodattamaton, pastöroimaton täysmaltainen American Wheat Ale, jonka raikas maku sopii kesään.

Le Coq Cocktail Blue Lagoon 4,7 %

Kirkkaansinisessä Le Coq Cocktail Blue Lagoon 4,7 % cocktailissa maistuvat ananas, curacao ja kookos.

OLVI Iisalmi Appelsiini Alkoholiton lonkero 0,0%

OLVI Iisalmi Appelsiini Alkoholiton lonkero on valmistettu raikkaasta iisalmelaisesta pohjavedestä ja käsintehdystä appelsiinitisleestä, jonka valmistuksessa on hyödynnetty päivittäistavarakauppojen appelsiini ylijäämää. Nauti täysin alkoholiton tuote jäiden kanssa tai suoraan tölkistä!

OLVI Vadelma 2.0 Sokeriton

OLVI Vadelma 2.0 on uniikki maku Suomen sokerittomien virvoitusjuomien valikoimassa. Nyt myös ilman aspartaamia. Tuotteessa ei ole sokeria. OLVI – Limpparia jo vuodesta 1892.

Muteman Premium Lingonberry Tonic Water

Suomessa on maailman parhaat puolukat, joista olen tehnyt raikkaan pirteän juoman nautittavaksi sellaisenaan tai monipuoliseen mikserikäyttöön. Tämän kiniinittömän tonicin huomiota herättävä punainen väri puhukoon puolestani. Olen tinkinyt ainoastaan sokerin määrästä ja sitäkin on käytetty juuri täydellinen määrä 7,3 g/100 ml.

OLVI Greippi 2.0 Sokeriton

OLVI Greippi 2.0 on raikkaan greipin makuinen sokeriton virvoitusjuoma, joka on kirpeän ja sitruksisen makuinen. Kuten muutkin sokerittomat OLVI virvoitusjuomat myös greippi virvoitusjuoma on nyt ilman aspartaamia.

OLVI Ananas 2.0 Sokeriton

OLVI Ananas 2.0 on ananaksen makuinen sokeriton virvoitusjuoma. Trooppinen maku, nyt ilman aspartaamia. Kokeile myös suosittua 12-pakkia.

OLVI Jaffa 2.0 Sokeriton

OLVI Jaffa 2.0 on sokeriton vaihtoehto OLVI Jaffalle. Sen hedelmäinen ja raikas maku on konstailematon ja siksi monen suosikkimaku. Nyt myös ilman aspartaamia! Taattua OLVI laatua vuodesta 1892.

Olvi Vichy Vadelma + Kalsium

Olvi Vichy Vadelma + Kalsium on kaloriton ja makeuttamaton kivennäisvesi. Tuote on kehitetty yhteistyössä huippuhiihtäjä Krista Pärmäkosken kanssa. Vadelman makuinen runsaasti kupliva janonsammuttaja sisältää kalsiumia 60 mg/100ml. Loistavien tuoteominaisuuksien vuoksi se soveltuu erityisesti kuntoilijoille ja kalsiumia tarvitseville.

Muumi lähdevesi

Muumi lähdevesi on peräisin suomalaisesta luonnosta. Luonto on antanut vedelle ainutlaatuisen raikkaan ja virkistävän maun, joka tekee siitä täydellisen janojuoman. Helteisestä juhannuksesta taianomaiseen talveen, Muumi lähdeveden raikkaus on aina mukana seikkailussa. Jokaisesta myydystä Muumi lähdevesipullosta Olvi lahjoittaa Oxfamille 2 snt per myyty litra vesien puhdistamista varten. Lue lisää moominwater.com/fi.

OLVI Hard Kombucha Passion-sitruuna 4,0%

OLVI Hard kombucha on vihreä luomuteepohjainen fermentoitu kombucha, jota on terästetty etanolilla. Uutuustuotteessa on 4% alkoholia. Makuna houkuttelevan raikas passion-sitruuna, maista ja ihastu

OLVI Hard Seltzer Sitruuna-Lime

OLVI Hard Seltzer on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat sitruuna ja lime. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Sitruuna-Lime sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit

Alkoholittomasta oluesta ja verigreippimehua sisältävästä virvoitusjuomasta valmistettu alkoholiton juoma. Virkistävä janojuoma ja terveellinen vaihtoehto sokerivirvoitusjuomille.

Sandels Juhlaolut Suodattamaton 5,3 %

Kullankeltainen, aromikas, täyteläinen, keskiasteisesti humaloitu suomalaisten suosima vahva ja pehmeä premium-lagerolut. Saatavilla nyt myös suodattamattomana.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?