Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 11.12.2017

Olvi tehdas vs. Olvi muu Suomi salibandymestaruus 2017 on ratkottu

Ennen Olvin 139v. juhlia pelattiin nyt toista kertaa jo perinteeksi muodostuva salibandypeli, jossa mittaa toisistaan ottivat Olvin tehtaan joukkue sekä Olvi muun Suomen edustajat (myynti ja markkinointi). Puitteet olivat kunnossa Iisalmen liikuntahallilla, jossa joukkueet pääsivät lämmittelemään ja kertaamaan sääntöjä tuomareiden avustuksella.

Ottelu käynnistyi jännittyneissä ja odottavissa tunnelmissa, koska edellisvuoden ottelu oli ollut suvereenisti Olvi tehtaan joukkueen käsikirjoitusten mukaista (4-0), muun Suomen pelaajille oli saattanut jäädä jotain hampaankoloon täksi vuodeksi.

Maalihanat aukesivat jo ensimmäisessä erässä, kun Olvi tehtaan joukkueesta Harri Kivimäki nakutti tulostaululle 1-0 -johdon ja erätauolle päästiin Iisalmen hienoisessa johdossa.

Peli oli tasaista ja vaarallisia tilanteita syntyi molempiin päihin, jotka kuitenkin torjuttiin erittäin hyvin pelanneiden maalivahtien toimesta. Ensimmäisestä erästä sisuuntuneena Olvi muun Suomen keskushyökkääjä Niki Brandes tasoitti pelin toisessa erässä ja heti perään syntyi johtomaali Reijo Mikkolaisen toimesta.

Ottelu muodostui todelliseksi trilleriksi, kun viimeisessä erässä Olvi tehtaan joukkueesta Eetu Kauhanen tasoitti tilanteeksi 2-2. Draaman kaari täydentyi ottelun lopulla, kun Reijo iski illan toisensa vain muutama minuutti ennen loppusummeria. Lukuisista yrityksistä huolimatta Olvi tehtaan joukkue ei pystynyt kirimään Olvi muu Suomen joukkuetta kiinni ja summerin soidessa Olvi muu Suomen edustajat nostivat kätensä kattoon voiton merkiksi. Pelin lopputulokseksi merkitään 2-3.

Voitot ovat nyt tasan 1-1 Olvi tehtaan joukkueen ja Olvi muun Suomen kesken.

Olvi muu Suomi: Henni Pöyry, Anu Rönkkö, Kimmo Sinivuori, Niki Brandes, Petteri Kyyrö, Mika Rönkkö, Jouni Haapalainen, Janne Lavikainen, Mika Vaara, Reijo Mikkolainen, Kristian Sjöman, Janne Mertanen, Topi Sahlman, Pekka Ikäkoivu

Olvi Tehdas: Mari Komulainen, Paula Huurinainen, Sari Lähteinen, Jussi Ahomaa, Harri Kivimäki, Lasse Aho, Tero Niskanen, Tuomas Karhunen, Jani Keränen, Antti Putkonen, Ilkka Heikkilä, Niko Nuutinen, Eetu Kauhanen, Toni Ryhänen, Jari F Lappalainen

Kiitos kaikille pelaajille, tuomareille ja kannustajille katsomossa! Liikuntahalli täyttyi positiivisesta Olvi-hengestä. Saa nähdä kuka vie pokaalin ensi vuonna…

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…