Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 20.12.2017

Selvää säästöä työturvallisuustyöllä!

Työ, terveys ja turvallisuus lehden numerossa 5/2017 Olvin työsuojelupäällikkö Hannu Fränti kertoo Olvin tehokkaan työturvallisuustyön tuloksista. Hyvän kehityksen takana on Lean-johtamisjärjestelmä, jonka myötä toimintojen yhtenäistäminen ja henkilöstön osallistaminen ovat korostuneet.

Työntekijöitä kannustetaan turvallisuushavaintojen tekemiseen. Turvallisuushavaintojen näkökulmasta voidaankin sanoa, että ”tieto vähentää tuskaa”. Lisäksi viikoittaisilla turvallisuuskierroksilla katsotaan mm. että paikat ovat järjestyksessä ja tavarat paikoillaan.

Työsuojelu kuuluu kaikille ja nykyään voidaan puhua turvallisuuskulttuurista. Olvilla työturvallisuus kiteytyy talon omaan sloganiin: ”Elä sohloo tai koskoo”!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…