Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 20.12.2017

Selvää säästöä työturvallisuustyöllä!

Työ, terveys ja turvallisuus lehden numerossa 5/2017 Olvin työsuojelupäällikkö Hannu Fränti kertoo Olvin tehokkaan työturvallisuustyön tuloksista. Hyvän kehityksen takana on Lean-johtamisjärjestelmä, jonka myötä toimintojen yhtenäistäminen ja henkilöstön osallistaminen ovat korostuneet.

Työntekijöitä kannustetaan turvallisuushavaintojen tekemiseen. Turvallisuushavaintojen näkökulmasta voidaankin sanoa, että ”tieto vähentää tuskaa”. Lisäksi viikoittaisilla turvallisuuskierroksilla katsotaan mm. että paikat ovat järjestyksessä ja tavarat paikoillaan.

Työsuojelu kuuluu kaikille ja nykyään voidaan puhua turvallisuuskulttuurista. Olvilla työturvallisuus kiteytyy talon omaan sloganiin: ”Elä sohloo tai koskoo”!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…