Accessibility tools

Sulje
Uutiset | 22.1.2018

Olvi Pestipäivillä Oulussa 25.1.

Oulun yliopiston teknillinen koulutusala, Oulun Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat järjestävät vuosittain Pesti-päivän. Olvi on tänä vuonna mukana tapahtumassa, joka järjestetään 25.1. klo 9-15 Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

Tapahtumassa opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa  päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin.

Tule moikkaamaan ja tutustumaan Olvin osastoon! Meidät löydät osastolta numero 78.

Lisätietoa Pestipäivästä Oulun yliopiston sivulla.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Uutiset


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…