Accessibility tools

Sulje
Uutiset | 22.1.2018

Olvi Pestipäivillä Oulussa 25.1.

Oulun yliopiston teknillinen koulutusala, Oulun Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat järjestävät vuosittain Pesti-päivän. Olvi on tänä vuonna mukana tapahtumassa, joka järjestetään 25.1. klo 9-15 Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

Tapahtumassa opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa  päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin.

Tule moikkaamaan ja tutustumaan Olvin osastoon! Meidät löydät osastolta numero 78.

Lisätietoa Pestipäivästä Oulun yliopiston sivulla.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Uutiset


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…