Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 26.1.2018

Antoisa Pestipäivä Oulussa

Olvi Oyj osallistui Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestettyyn Pestipäivään. Olvilta paikalla olivat henkilöstöpäällikkö Anne Mäntyaho, panimomestari Silja Hylkinen, toimitusketjun assistentti Kristiina Halonen sekä logistiikkaesimies Ilkka Heikkilä.

Päivä oli erittäin onnistunut. Opiskelijat olivat kiinnostuneita Olvista ja osalle monet Olvin tekemiset olivat täysin tuntemattomia. Oli ilo olla kertomassa mitä kaikkea me olvilaiset teemme. Messujen aikana syntyi antoisia keskusteluja, uusia kontakteja (n. 300 kontaktia päivän aikana!) sekä saatiin edistettyä Olvin tunnettavuutta hienosti.


Kiitos kaikille messuilla ja erityisesti Olvin osastolla vierailleille!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Kurpitsa-siideririsotto

30.7.2018

Ainekset

Lohta siideri-sinappikastikkeessa

2.7.2018

Kruunaa lohi maukkaalla kastikkeella, jonka salaisuus piilee OLVI CID Siiderissä.

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close