Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 26.1.2018

Antoisa Pestipäivä Oulussa

Olvi Oyj osallistui Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestettyyn Pestipäivään. Olvilta paikalla olivat henkilöstöpäällikkö Anne Mäntyaho, panimomestari Silja Hylkinen, toimitusketjun assistentti Kristiina Halonen sekä logistiikkaesimies Ilkka Heikkilä.

Päivä oli erittäin onnistunut. Opiskelijat olivat kiinnostuneita Olvista ja osalle monet Olvin tekemiset olivat täysin tuntemattomia. Oli ilo olla kertomassa mitä kaikkea me olvilaiset teemme. Messujen aikana syntyi antoisia keskusteluja, uusia kontakteja (n. 300 kontaktia päivän aikana!) sekä saatiin edistettyä Olvin tunnettavuutta hienosti.


Kiitos kaikille messuilla ja erityisesti Olvin osastolla vierailleille!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


KINUSKIOMENA-MARTINI

3.1.2019

Cocktail on makeahko ja sopii hyvin nautittavaksi jälkiruokien kera tai jälkiruoaksi sellaisenaan.