Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 26.1.2018

Antoisa Pestipäivä Oulussa

Olvi Oyj osallistui Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestettyyn Pestipäivään. Olvilta paikalla olivat henkilöstöpäällikkö Anne Mäntyaho, panimomestari Silja Hylkinen, toimitusketjun assistentti Kristiina Halonen sekä logistiikkaesimies Ilkka Heikkilä.

Päivä oli erittäin onnistunut. Opiskelijat olivat kiinnostuneita Olvista ja osalle monet Olvin tekemiset olivat täysin tuntemattomia. Oli ilo olla kertomassa mitä kaikkea me olvilaiset teemme. Messujen aikana syntyi antoisia keskusteluja, uusia kontakteja (n. 300 kontaktia päivän aikana!) sekä saatiin edistettyä Olvin tunnettavuutta hienosti.


Kiitos kaikille messuilla ja erityisesti Olvin osastolla vierailleille!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…