Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 26.1.2018

Antoisa Pestipäivä Oulussa

Olvi Oyj osallistui Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella järjestettyyn Pestipäivään. Olvilta paikalla olivat henkilöstöpäällikkö Anne Mäntyaho, panimomestari Silja Hylkinen, toimitusketjun assistentti Kristiina Halonen sekä logistiikkaesimies Ilkka Heikkilä.

Päivä oli erittäin onnistunut. Opiskelijat olivat kiinnostuneita Olvista ja osalle monet Olvin tekemiset olivat täysin tuntemattomia. Oli ilo olla kertomassa mitä kaikkea me olvilaiset teemme. Messujen aikana syntyi antoisia keskusteluja, uusia kontakteja (n. 300 kontaktia päivän aikana!) sekä saatiin edistettyä Olvin tunnettavuutta hienosti.


Kiitos kaikille messuilla ja erityisesti Olvin osastolla vierailleille!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…