Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 17.4.2018

Olvi CID siiderille kultaa!

Olvi oli mukana vuoden 13. – 14.4.2018 pidetyillä Helsinki Beer Festivaaleilla kovalla kattauksella.

Esittelyssä olivat kevään uutuudet OLVI CID siideri, Iisalmi Gin Lonkero sekä Summer Ale.

Olvi CID siideri voitti kultaa omenasiiderien kategoriassa. CID on real cider ja sen hapokkuus ja raikkaus tulevat suomalaisista omenoista, jotka ovat poimittu Karl-Ersin tilalta Ahvenanmaalta. Yhdessä 0,5 litran tölkissä OLVI CID Siideriä on reilu kilo käsin poimittuja suomalaisia omenoita tuorepuristettuna.

Malja tuoreelle kultamitalistille!

 

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…