Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 17.4.2018

Olvi CID siiderille kultaa!

Olvi oli mukana vuoden 13. – 14.4.2018 pidetyillä Helsinki Beer Festivaaleilla kovalla kattauksella.

Esittelyssä olivat kevään uutuudet OLVI CID siideri, Iisalmi Gin Lonkero sekä Summer Ale.

Olvi CID siideri voitti kultaa omenasiiderien kategoriassa. CID on real cider ja sen hapokkuus ja raikkaus tulevat suomalaisista omenoista, jotka ovat poimittu Karl-Ersin tilalta Ahvenanmaalta. Yhdessä 0,5 litran tölkissä OLVI CID Siideriä on reilu kilo käsin poimittuja suomalaisia omenoita tuorepuristettuna.

Malja tuoreelle kultamitalistille!

 

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…