Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 22.5.2018

Ekoenergia käyttöön Olvilla

Olvi on ottanut käyttöönsä EKOenergia-merkityn sähkön. Suomen luonnonsuojeluliiton perustama voittoa tavoittelematon ympäristömerkki takaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä ja täyttää lisäksi ympäristöjärjestöjen kestävyyskriteerit. Kaikkien Olvin omien brändien tuotanto Suomessa tapahtuu EKOenergia-merkityllä tuulivoimalla, jonka toimittaa Olville Savon Voima Oyj.

”Olvi haluaa esimerkillään auttaa kuluttajaa tekemään kestäviä energiaratkaisuja omassa elämässään ja kannustaa muitakin siirtymään ympäristöystävälliseen sähköön,” sanoo Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä. EKOenergiaa voivat ostaa niin kotitaloudet, yritykset kuin kaupungitkin.

”Olvi on merkittävä edelläkävijä, joka ottaa sähkönostoissaan huomioon paitsi ilmaston, myös sähköntuotannon muut ympäristöongelmat. Tämä suomalainen esimerkki tukee myös kestävästi tuotetun uusiutuvan energian yleistymistä kansainvälisesti,” kertoo EKOenergian ohjelmapäällikkö Steven Vanholme.

EKOenergiasta kertova ”töpselikukkamerkki” on näkyvissä kaikissa Olvin uutuuksissa sekä vanhoissa tuotteissa sitä mukaa, kun niiden pakkauksia päivitetään.

Lisätietoja antavat

Olli Heikkilä
markkinointijohtaja, Olvi Oyj
puh. 0500 733 851

Steven Vanholme
ohjelmapäällikkö, EKOenergia Suomen luonnonsuojeluliitto
puh. 050 568 73 85

 

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…

Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.