Accessibility tools

Sulje
Uutiset | 29.5.2018

Olvin alkoholittomat tuotteet nyt suoraan kuluttajille Postin Smartpost.fi palvelun kautta

Olvi Oyj ja Posti ovat aloittaneet yhteistyön Postin Smartpost.fi -palvelussa. Valitut Olvin alkoholittomat tuotteet ovat jatkossa kuluttajille tilattavissa suoraan lähimpään pakettiautomaattiin kilpailukykyisillä hinnoilla. Samalla kuluttajat voivat tilata Smartpost.fi -palvelusta vaikkapa lounassalaatin tai kenkien huollon.

Tutkimusyhtiö Nielsenin mukaan verkkokaupan osuus Suomen elintarvikemyynnistä viime vuonna oli vajaa puoli prosenttia, kun Ruotsissa se on jo 2,5 prosenttia ja Britanniassa 6 prosenttia koko elintarvikemyynnistä. Kasvuvauhti Suomessa on kuitenkin jopa 50 prosenttia vuodessa.

”Posti tarjoaa Suomen luotettavimman jakelukumppanin verkkokaupan tuotteille ja heidän uusi Smartpost.fi markkinapaikka tekee tuotteidemme ostamisen kuluttajille hyvin helpoksi,” kertoo Olvin myyntipäällikkö Miikka Honkasalo.

Postin verkkokaupan ratkaisuista vastaava johtaja Ville Vasaramäki korostaa markkinapaikkojen tarjoavan mahdollisuuden kotimaiselle kaupalle ja esimerkiksi paikallisille toimijoille saada omat tuotteet mukaan verkkokaupan ekosysteemiin ennen suurten kansainvälisten toimijoiden rantautumista Suomeen. Postin markkinapaikka Smartpost.fi antaa kuluttajille tuotteiden ostamisen lisäksi mahdollisuuden tutustua uutuuksiin ja hankkia tietoa tuotteista. Kauppiaille markkinapaikka antaa aidon mahdollisuuden todistaa tuotteen myynnillisyys. Markkinapaikka toimii myös tuotteiden ponnahduslautana kivijalkakauppoihin.

– On erittäin hienoa saada Olvi tunnettuna suomalaisena yhtiönä mukaan kasvattamaan meille suomalaisille omaa markkinapaikkaa. Smartposti.fi on kuin digitaalinen kauppatori, jonne on kokoontunut 24/7 kauppiaita tarjoamaan parhaat tuotteensa sekä uutuudet suomalaisille. Voimme yhdessä markkinapaikan kauppiaiden kanssa tarjota suomalaisille yhä suurempaa tuotevalikoimaa ja mutkattomat tuotteiden toimitukset Postin yli 600 pakettiautomaattiin ympäri Suomen.

Lisätietoja: Olvi Oyj, myyntipäällikkö Miikka Honkasalo, puh. 040 581 9379
Posti, verkkokaupan ratkaisuista vastaava johtaja Ville Vasaramäki, Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Uutiset


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…