Accessibility tools

Sulje
Ruoka ja juoma | 29.5.2018

Raikas OLVI Summer Ale 5,0% ja tuliset kanavartaat

OLVI Summer Ale on kesäinen, raikas ja hedelmäinen olut, jonka aromissa voi maistaa myös yrttisyyttä. Hennon katkeran Alen makupariksi sopii loistavasti tuliset kanavartaat salaattipedillä.

Tuliset kanavartaat ja salaatti (4 hlö)

Vartaisiin: 2 kananrintaa, 1 rkl sriracha tai muuta tulista kastiketta, 2 rkl hunajaa, 1 rkl oliiviöljyä, ripaus savupaprikajauhetta, seesaminsiemeniä, suolaa ja pippuria, vartaita

Salaattiin: rucolaa tai baby pinaattia, kirsikkatomaatteja, punasipulia, 0,5 sitruunan mehu, 2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja levitä valmis marinadi pitkittäin suikaloitujen kanafileiden päälle. Anna kanojen marinoitua vähintään 30min. Laita varrastikut kylmään veteen.
  2. Lämmitä uuni tai grilli 200°C. Pujota marinoituneet kanafileet vartaisiin ja kypsennä noin 15-20min.
  3. Tee salaattipohja, leikkaa päälle tomaatit ja ohueksi silputtua punasipulia. Pirskottele päälle sitruunan mehu, oliiviöljyä sekä mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ruoka ja juoma


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…