Accessibility tools

Sulje
Ruoka ja juoma | 29.5.2018

Raikas OLVI Summer Ale 5,0% ja tuliset kanavartaat

OLVI Summer Ale on kesäinen, raikas ja hedelmäinen olut, jonka aromissa voi maistaa myös yrttisyyttä. Hennon katkeran Alen makupariksi sopii loistavasti tuliset kanavartaat salaattipedillä.

Tuliset kanavartaat ja salaatti (4 hlö)

Vartaisiin: 2 kananrintaa, 1 rkl sriracha tai muuta tulista kastiketta, 2 rkl hunajaa, 1 rkl oliiviöljyä, ripaus savupaprikajauhetta, seesaminsiemeniä, suolaa ja pippuria, vartaita

Salaattiin: rucolaa tai baby pinaattia, kirsikkatomaatteja, punasipulia, 0,5 sitruunan mehu, 2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja levitä valmis marinadi pitkittäin suikaloitujen kanafileiden päälle. Anna kanojen marinoitua vähintään 30min. Laita varrastikut kylmään veteen.
  2. Lämmitä uuni tai grilli 200°C. Pujota marinoituneet kanafileet vartaisiin ja kypsennä noin 15-20min.
  3. Tee salaattipohja, leikkaa päälle tomaatit ja ohueksi silputtua punasipulia. Pirskottele päälle sitruunan mehu, oliiviöljyä sekä mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ruoka ja juoma


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…