Accessibility tools

Sulje
Ruoka ja juoma | 29.5.2018

Raikas OLVI Summer Ale 5,0% ja tuliset kanavartaat

OLVI Summer Ale on kesäinen, raikas ja hedelmäinen olut, jonka aromissa voi maistaa myös yrttisyyttä. Hennon katkeran Alen makupariksi sopii loistavasti tuliset kanavartaat salaattipedillä.

Tuliset kanavartaat ja salaatti (4 hlö)

Vartaisiin: 2 kananrintaa, 1 rkl sriracha tai muuta tulista kastiketta, 2 rkl hunajaa, 1 rkl oliiviöljyä, ripaus savupaprikajauhetta, seesaminsiemeniä, suolaa ja pippuria, vartaita

Salaattiin: rucolaa tai baby pinaattia, kirsikkatomaatteja, punasipulia, 0,5 sitruunan mehu, 2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja levitä valmis marinadi pitkittäin suikaloitujen kanafileiden päälle. Anna kanojen marinoitua vähintään 30min. Laita varrastikut kylmään veteen.
  2. Lämmitä uuni tai grilli 200°C. Pujota marinoituneet kanafileet vartaisiin ja kypsennä noin 15-20min.
  3. Tee salaattipohja, leikkaa päälle tomaatit ja ohueksi silputtua punasipulia. Pirskottele päälle sitruunan mehu, oliiviöljyä sekä mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ruoka ja juoma


Kurpitsa-siideririsotto

30.7.2018

Ainekset

Lohta siideri-sinappikastikkeessa

2.7.2018

Kruunaa lohi maukkaalla kastikkeella, jonka salaisuus piilee OLVI CID Siiderissä.

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close