Accessibility tools

Sulje
Ruoka ja juoma | 2.7.2018

Lohta siideri-sinappikastikkeessa

Kruunaa lohi maukkaalla kastikkeella, jonka salaisuus piilee OLVI CID Siiderissä.

Ainekset

  • 4 lohifilepalaa á n. 200 gr (3,5-4 cm paksuisia)
  • Suolaa
  • 1 dl karkeaa Dijon-sinappia
  • 2,5 dl Olvi CID siideriä
  • 1 dl kuohukermaa
  • Omenaviipaleita koristeeksi
  • 8 kuorittua ja keitettyä perunaa
  • 1 rkl voita
  • Lehtipersiljaa

Ohjeet

Esilämmitä uuni 225° ja aseta uuniritilä ylemmän kolmanneksen korkeudelle. Suolaa lohipalat kevyesti ja asettele ne vierekkäin uunivuokaan. Levitä sinappi tasaisesti lohipalojen päälle. Kaada siideri vuokaan. Kypsennä 10-11 minuuttia uunissa.

Kun lohet kypsyvät, valmista perunat. Leikkaa perunat viipaleiksi ja paista pannulla voissa keskilämmöllä rapeiksi, pidä lämpiminä. Vedä vuoka uunista kun 10 minuuttia on kulunut ja kaada kerma siiderin sekaan. Kypsennä 3 vielä minuuttia. Vedä vuoka uunista ja valele lohipaloja siideri-kermaseoksella. Kypsennä vielä 2 minuuttia tai kunnes kala näyttää kypsältä. Siirrä lohipalat lautasille. Jos kastike tuntuu liian ohuelta, voit keittää sitä kasaan pari minuuttia. Lusikoi kastiketta lohipalojen päälle, asettele peruna- ja omenaviipaleet lautasille. Tarjoa heti ja nauti!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ruoka ja juoma


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…