Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 15.2.2019

Uusi tapaturmattomien päivien ennätys!

Ystävänpäivän kunniaksi saavutimme Olvilla uuden tapaturmattomien päivien ennätyksen, 155 päivää ilman tapaturmia!

Panostamme Olvilla henkilöstön turvallisuuteen tekemällä jatkuvaa työtä vaaratekijöiden havaitsemiseksi sekä poistamiseksi ja näin ennaltaehkäisemme tapaturmia. Lean-kehityshankkeiden avulla kehitämme ja sujuvoitamme työprosesseja sekä kannustamme henkilöstöä tekemään turvallisuushavaintoja. Turvallisuusasiat raportoidaan ja käsitellään kuukausittain yhtiön johtoryhmän kokouksissa.

Kaikilla olvilaisilla on käytössään asianmukaiset suojavarusteet ja vuosittain henkilökunnalle jaetaan mm. kenkien liukuesteitä, jotta liikkuminen työmatkoilla ja vapaa-ajallakin olisi turvallista.

Turvallisuus ja turvallinen työympäristö ovat olvilaisille lähellä sydäntä. Tapaturmataajuus, LTI (suhdeluku tapaturmien ja tehtyjen työtuntien suhteen) on Olvilla hyvä 18 verrattuna elintarviketeollisuuden keskiarvoon, joka on 32.

Olvilaisten työturvallisuusmotto ”Elä sohloo tai koskoo” toimii niin kotona kuin työpaikalla ja tämä ohje mielessä on hyvä jatkaa kohti uusia tapaturmattomien päivien ennätyksiä!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close