Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 13.1.2020

Krista Pärmäkoski suosii kotimaisia raaka-aineita ja luottaa Olvi Vichyyn

Olvi on ollut Krista Pärmäkosken pääyhteistyökumppani jo lähes kahdeksan vuotta. Urheilu on meillä täällä Olvilla sydämen asia ja olemmekin tukeneet jo vuosien ajan lukuisia suomalaisia huippu-urheilijoita sekä joukkueita.

Kristan kanssa yhteistyömme ottaa uuden askeleen nyt, kun ikoninen Olvi Vichy on uudistanut ulkoasuaan ja Krista lupautui sen keulakuvaksi. ”Nestetasapaino on yksi tärkeimmistä asioista urheilijan ruokavaliossa. Koko ajan ei jaksa juoda pelkkää vettä, joten vichyt tulevat tarpeeseen. Vichyissä on mineraaleja sekä suoloja, joten nekin auttavat nestetasapainon huolehtimisesta.”, Krista kertoo. Erityisesti Krista pitää Olvi Vichy + magnesium lihaksille -juomasta: ”Magnesium on urheilijalle tärkeää ja sitä tarvitaan niin harjoitus- kun kisakaudellakin. Sen merkitys korostuu varsinkin pitkäkestoisissa suorituksissa, kuten 30 kilometrin hiihdossa. Hiihdon aikana ei enää korjata tilannetta, jos magnesiumia ei ole nauttinut etukäteen riittävästi”, Krista toteaa.

Krista suosii ravinnossaan suomalaisia raaka-aineita ja välttää myös piilosokereita. Olvin juomat sopivatkin tähän ideologiaan mainiosti, koska ne on tehty suomalaisesta pohjavedestä, eikä vichyissä ole lisättyä sokeria. Energia kannattaa yleisesti Kristan tavoin ottaa ruuasta ja juomien on tarkoitus huolehtia nestetasapainosta.

Kristalla on yksi perinne liittyen juomiin: ”Laitan yleensä puolen litran juoman valmiiksi jääkaappiin ennen pitkää pyörälenkkiä. Lenkki menee mukavasti, kun tietää, että kotona odottaa raikas ja jääkylmä sekä hyvänmakuinen juoma lenkin päätteeksi”, Krista hehkuttaa.

Suomalainen Olvi Vichy on loistava valinta päivittäiseen käyttöön niin urheilijoille kuin kenelle tahansa. Ja muuten psst; vuonna 2020 tähän tuoteperheeseen saapuu uusi tulokas. Mutta mikä maku ja koska se tulee – pysykää kuulolla!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Oluita & juustoja -virtuaalimaistelu 4.6. klo 18

28.5.2021

Juustojen pariksi usein mielletään italialainen viini, mutta mitä jos maukkaiden juustojen pariksi valitaankin kotimaisia oluita?

KEVYTOLO KIVENNÄISVESIEN 0,5L PULLOT – 100% KIERRÄTYSMUOVIA

10.3.2021

Olvi siirtyy keväällä 2021 ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa täysin kierrätysmuovista valmistettujen pullojen käyttöön kun KevytOlo 0,5 L kivennäisvedet saavat uudet kuoret.

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close