Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 26.3.2020

KEVYTOLO MADE BY OLVI – VALMISTETTU YHTEISTYÖSSÄ LUONNON KANSSA

Olvin KevytOlo -kivennäisvedet ovat laadukkaita suomalaisia kivennäisvesiä, jotka valmistetaan puhtaasta järvisuomalaisesta vedestä, jossa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä.

KevytOlo tuoteperheestämme löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun. Valikoima sisältää kaikki vesikategorian tuotteet aina lähdevedestä mehukivennäisvesiin. Viimeisin uutuutemme Aloevera+ Mustikka oli menestys ja se löytyy edelleen valikoimistamme.

Tänä keväänä tämä hieno tuoteperhe kasvaa taas yhdellä uutuusmaulla, kun trendikäs makupari Inkivääri+ Lime saadaan markkinoille. KevytOlo Inkivääri+ Lime on valmistettu aidosta inkivääriuutteesta, joka tuo juomaan mausteisen inkiväärin maun. Lime tasapainottaa makunautinnon ja tuo juomaan sopivasti sitrushedelmän raikkautta.

Inkivääriä on käytetty luonnollisena lääkkeenä jo vuosisatojen ajan ja sillä onkin todettu olevan runsaasti erilaisia terveysvaikutuksia. ”Halusimme tuoda KevytOlo perheeseen tämän trendikkään makuparin, koska inkivääri on nyt kaikkien huulilla ja se antaa myös kivennäisveteen kirpeän raikkaan maun. Tässä uutuudessa ei myöskään ole käytetty keinomakeuttajia, vaan makeuttajina toimivat sokeri ja fruktoosi”, kertoo Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä.

KevytOlo tuotteet löytyvät laajasti päivittäistavarakauppojen valikoimista.

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…