Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 26.3.2020

KEVYTOLO MADE BY OLVI – VALMISTETTU YHTEISTYÖSSÄ LUONNON KANSSA

Olvin KevytOlo -kivennäisvedet ovat laadukkaita suomalaisia kivennäisvesiä, jotka valmistetaan puhtaasta järvisuomalaisesta vedestä, jossa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä.

KevytOlo tuoteperheestämme löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun. Valikoima sisältää kaikki vesikategorian tuotteet aina lähdevedestä mehukivennäisvesiin. Viimeisin uutuutemme Aloevera+ Mustikka oli menestys ja se löytyy edelleen valikoimistamme.

Tänä keväänä tämä hieno tuoteperhe kasvaa taas yhdellä uutuusmaulla, kun trendikäs makupari Inkivääri+ Lime saadaan markkinoille. KevytOlo Inkivääri+ Lime on valmistettu aidosta inkivääriuutteesta, joka tuo juomaan mausteisen inkiväärin maun. Lime tasapainottaa makunautinnon ja tuo juomaan sopivasti sitrushedelmän raikkautta.

Inkivääriä on käytetty luonnollisena lääkkeenä jo vuosisatojen ajan ja sillä onkin todettu olevan runsaasti erilaisia terveysvaikutuksia. ”Halusimme tuoda KevytOlo perheeseen tämän trendikkään makuparin, koska inkivääri on nyt kaikkien huulilla ja se antaa myös kivennäisveteen kirpeän raikkaan maun. Tässä uutuudessa ei myöskään ole käytetty keinomakeuttajia, vaan makeuttajina toimivat sokeri ja fruktoosi”, kertoo Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä.

KevytOlo tuotteet löytyvät laajasti päivittäistavarakauppojen valikoimista.

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…

Olvi vetäytyy Valko-Venäjältä ja lopettaa viennin Venäjälle

5.3.2022

Olvi Oyj:n hallitus on päättänyt lopettaa viennin Venäjälle ja Valko-Venäjälle sekä aloittaa vetäytymisen Valko-Venäjän markkinoilta.

Korjaus virheelliseen lausuntoon Helsingin Sanomien verkkosivuilla

4.3.2022

Olvi korjaa tänään Helsingin Sanomien verkkosivuilla julkisuuteen tulleen virheellisen lausunnon toiminnastaan Valko-Venäjällä. Yhtiö ei ole vielä tehnyt linjausta siitä, jatketaanko ja miten liiketoimintaa vallitsevissa…