Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 1.7.2020

Olvi mukana Ole osa hyvän ketjua- Osta työtä Suomeen- kampanjassa

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua –kampanjassa yhdessä K-ryhmän, Suomalaisen Työn liiton, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n kanssa.

Kampanjassa kannustamme suosimaan entistä vahvemmin tuotteita, jotka työllistävät suomalaisia ja pitävät Suomen talouden pyörät pyörimässä. Arvojamme ovat suomalaisuus ja paikallisuus, jotka ovat tämän kampanjan keskiössä. Haluamme omalta osaltamme olla mukana tukemassa suomalaista työtä ja yhteiskuntaa. Katso tarina suomalaisen tuotteen synnystä tästä.

”Nyt jos koskaan on syytä kohdistaa ostot suomalaiseen työhön, jotta pidämme huolta toisistamme ja Suomen pyörät pyörimässä. Suomalaisten tilanteet ovat tällä hetkellä erilaisia, mutta jokainen voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiensa mukaan pienen tai suuren valinnan suomalaisen työn puolesta”, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen on Suomalaisen Työn Liiton, K-ryhmän, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n sekä yritysten yhteisviestintäkampanja suomalaisen työn puolesta. Se kannustaa suomalaiset ostamaan suomalaisia elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä rakentamisen ja talotekniikan tuotteita. Kampanjan aihetunnisteet ovat: #oleosahyvänketjua ja #ostatyötäsuomeen. Lisäksi merkkien aihetunnisteet ovat: #Avainlippu #DesignfromFinland #hyvääsuomesta #puhtaastikotimainen

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…

Olvi vetäytyy Valko-Venäjältä ja lopettaa viennin Venäjälle

5.3.2022

Olvi Oyj:n hallitus on päättänyt lopettaa viennin Venäjälle ja Valko-Venäjälle sekä aloittaa vetäytymisen Valko-Venäjän markkinoilta.

Korjaus virheelliseen lausuntoon Helsingin Sanomien verkkosivuilla

4.3.2022

Olvi korjaa tänään Helsingin Sanomien verkkosivuilla julkisuuteen tulleen virheellisen lausunnon toiminnastaan Valko-Venäjällä. Yhtiö ei ole vielä tehnyt linjausta siitä, jatketaanko ja miten liiketoimintaa vallitsevissa…