Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 1.7.2020

Olvi mukana Ole osa hyvän ketjua- Osta työtä Suomeen- kampanjassa

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua –kampanjassa yhdessä K-ryhmän, Suomalaisen Työn liiton, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n kanssa.

Kampanjassa kannustamme suosimaan entistä vahvemmin tuotteita, jotka työllistävät suomalaisia ja pitävät Suomen talouden pyörät pyörimässä. Arvojamme ovat suomalaisuus ja paikallisuus, jotka ovat tämän kampanjan keskiössä. Haluamme omalta osaltamme olla mukana tukemassa suomalaista työtä ja yhteiskuntaa. Katso tarina suomalaisen tuotteen synnystä tästä.

”Nyt jos koskaan on syytä kohdistaa ostot suomalaiseen työhön, jotta pidämme huolta toisistamme ja Suomen pyörät pyörimässä. Suomalaisten tilanteet ovat tällä hetkellä erilaisia, mutta jokainen voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiensa mukaan pienen tai suuren valinnan suomalaisen työn puolesta”, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen on Suomalaisen Työn Liiton, K-ryhmän, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n sekä yritysten yhteisviestintäkampanja suomalaisen työn puolesta. Se kannustaa suomalaiset ostamaan suomalaisia elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä rakentamisen ja talotekniikan tuotteita. Kampanjan aihetunnisteet ovat: #oleosahyvänketjua ja #ostatyötäsuomeen. Lisäksi merkkien aihetunnisteet ovat: #Avainlippu #DesignfromFinland #hyvääsuomesta #puhtaastikotimainen

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Oluita & juustoja -virtuaalimaistelu 4.6. klo 18

28.5.2021

Juustojen pariksi usein mielletään italialainen viini, mutta mitä jos maukkaiden juustojen pariksi valitaankin kotimaisia oluita?

KEVYTOLO KIVENNÄISVESIEN 0,5L PULLOT – 100% KIERRÄTYSMUOVIA

10.3.2021

Olvi siirtyy keväällä 2021 ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa täysin kierrätysmuovista valmistettujen pullojen käyttöön kun KevytOlo 0,5 L kivennäisvedet saavat uudet kuoret.

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close