Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 14.9.2020

Hard Seltzerit – kuuma juomatrendi maailmalta

 

Hard Seltzer, olet ehkä kuullut siitä, mutta mitä se oikein on? Hard Seltzerit ovat terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä ja yksi panimoalan kuumimmista juomatrendeistä maailmalla.

Trendi alkoi muutama vuosi sitten Amerikassa. Hard Seltzerit olivatkin nopeinten kasvava alkoholijuoma segmentti vuonna 2019 ja kasvun ennustetaan jatkuvan edelleen. Amerikkalaiset sometilit ja viihdesivustot ovat olleet täynnä julkaisuja kyseisestä juomasta, mutta Suomessa tuoteryhmä on vielä melko uusi.

Hard Seltzerit ovat raikkaampi ja kevyempi vaihtoehto perinteisille juomasekoituksille. Ne sisältävät käytännössä vain alkoholia, vettä ja luonnollisia makeutusaineita. Näin ollen juomissa on vähemmän sokeria, kuin vastaavissa kilpailevissa tuotteissa.

Me Olvilla vastaamme trendiin lanseeraamalla kaksi Hard Seltzer juomaa, makuina mango-ananas ja mansikka-raparperi.

OLVI Hard Seltzerit ovat alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni, vain 26 kcal per 100 ml. Juomat eivät sisällä lainkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita.

 

Tuotteet sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…