Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 9.8.2021

Vastuullisuuden kysely avattu – Vastaa ja vaikuta

Sidosryhmäyhteistyö on meille tärkeässä roolissa toimintamme kehittämisessä. Keskitymme aktiivisesti kuulemaan sidosryhmiemme odotuksia ja tarpeita eri kanavien kautta. Jatkaaksemme aktiivista vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa olemme avanneet kaikille avoimen vastuullisuuden kyselyn.

Vastaamalla kyselyyn voi vaikuttaa Olvin vastuullisuustyön kehittämiseen. Kyselyssä voi kertoa esimerkiksi, mitkä ovat Olville tärkeimmät vastuullisuusteemat ja mihin Olvin kannattaisi erityisesti keskittyä vastuullisuuden kehittämisessä.

Kysely osa olennaisuusanalyysin päivitystä

Hyödynnämme kyselyn tuloksia osana olennaisuusanalyysimme päivittämistä vuoden 2021 aikana. Haluamme edistää vastuullista ja kestävää liiketoimintaa läpi koko arvoketjumme niin raaka-aineiden hankinnassa ja henkilöstön hyvinvoinnissa kuin tuotteiden ympäristöjalanjäljessä. Lisäksi meille on tärkeää luoda arvoa sidosryhmillemme sekä varmistaa vastuullinen kuluttajaviestintä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymeina ja luottamuksellisesti. Kyselyssä on mahdollista osallistua myös arvontaan. Kysely on auki 23.8.2021 asti. Täältä pääset vastaamaan kyselyyn.

Kiitos että osallistut toimintamme kehittämiseen!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Olvi ja Moomin Characters yhteistyöhön – puhdas vesi kuuluisi kaikille

1.9.2021

Juomatalo Olvi ja Moomin Characters Ltd ovat aloittaneet yhteistyön.

Oluita & juustoja -virtuaalimaistelu 4.6. klo 18

28.5.2021

Juustojen pariksi usein mielletään italialainen viini, mutta mitä jos maukkaiden juustojen pariksi valitaankin kotimaisia oluita?

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close