Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 9.8.2021

Vastuullisuuden kysely avattu – Vastaa ja vaikuta

Sidosryhmäyhteistyö on meille tärkeässä roolissa toimintamme kehittämisessä. Keskitymme aktiivisesti kuulemaan sidosryhmiemme odotuksia ja tarpeita eri kanavien kautta. Jatkaaksemme aktiivista vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa olemme avanneet kaikille avoimen vastuullisuuden kyselyn.

Vastaamalla kyselyyn voi vaikuttaa Olvin vastuullisuustyön kehittämiseen. Kyselyssä voi kertoa esimerkiksi, mitkä ovat Olville tärkeimmät vastuullisuusteemat ja mihin Olvin kannattaisi erityisesti keskittyä vastuullisuuden kehittämisessä.

Kysely osa olennaisuusanalyysin päivitystä

Hyödynnämme kyselyn tuloksia osana olennaisuusanalyysimme päivittämistä vuoden 2021 aikana. Haluamme edistää vastuullista ja kestävää liiketoimintaa läpi koko arvoketjumme niin raaka-aineiden hankinnassa ja henkilöstön hyvinvoinnissa kuin tuotteiden ympäristöjalanjäljessä. Lisäksi meille on tärkeää luoda arvoa sidosryhmillemme sekä varmistaa vastuullinen kuluttajaviestintä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymeina ja luottamuksellisesti. Kyselyssä on mahdollista osallistua myös arvontaan. Kysely on auki 23.8.2021 asti. Täältä pääset vastaamaan kyselyyn.

Kiitos että osallistut toimintamme kehittämiseen!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…