Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 1.9.2021

Olvi ja Moomin Characters yhteistyöhön – puhdas vesi kuuluisi kaikille

Juomatalo Olvi ja Moomin Characters Ltd ovat aloittaneet yhteistyön.

Olvi yhdistää luonnon raikkauden ja Muumien veikeyden. Suomalaiset pohjavedet ja lähdevedet ovat YK:n vesiraportin mukaan maailman puhtaimpia. Olvin uuden Muumi lähdeveden voit ottaa mukaan seikkailuihisi – ja samalla tuet puhtaan veden saantia edistäviä projekteja eri puolilla maailmaa.

Muumi lähdeveden julkistuksen myötä Olvi lahjoittaa 2 senttiä per litra Oxfamin puhtaan veden saantia edistäviin projekteihin. Oxfam on kansainvälinen järjestö, joka toimii köyhyyden ja sen aiheuttaman epäoikeudenmukaisuuden poistamiseksi auttamalla ihmisiä luomaan itselleen paremman tulevaisuuden ja selviytymään luonnonkatastrofeista.

”Muumi lähdeveden myynnistä kertyvällä tuotolla tuetaan Oxfamin käänteentekeviä vesiprojekteja, joiden avulla voimme turvata riittävän puhtaan juomaveden saannin sitä tarvitseville perheille ja yhteisöille kautta maailman”, kertoo Edward Gillespie, Oxfamin Head of New Partnerships.

Suomalainen juomatalo Olvi on tarjonnut kuluttajille juomanautintoja jo vuodesta 1878. Olvin toiminnan perustana ovat vahvat ydinarvot: vastuullisuus, positiivisuus, paikallisuus ja asiakaskeskeisyys. Eettinen toimintatapa, kestävä kehitys ja vastuulliset käytännöt ovat aina olleet jokapäiväinen osa Olvin liiketoimintaa. Siksi Oxfam oli mitä luontevin valinta yhteistyökumppaniksi.

”Puhtaan veden kuuluisi olla kaikkien maailman asukkaiden saatavilla”, Gillespie painottaa. ”Olvin ja Moomin Characters Ltd:n tuen ansiosta Oxfam pystyy jatkamaan kaivojen rakennustyötä panostaen innovatiiviseen ja kestävään tekniikkaan, kuten aurinkoenergialla toimiviin pumppuihin, sekä toteuttamaan edullisia, kestäviä ja helposti käyttöön otettavia käsienpesupisteitä esimerkiksi pakolaisleireissä ja muissa haastavissa ympäristöissä. Yhteistyön tuoma tuki on valtava apu Oxfamin maailmanlaajuisessa työssä köyhyyttä vastaan.”

Muumi lähdevesi on saatavilla valtakunnallisesti hyvin varustelluista ruokakaupoista syyskuussa 2021.

Lisää tietoa aiheesta:

www.moominwater.com

www.oxfam.org/en

www.olvigroup.fi/en/company/responsibility/responsibility-at-olvi

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi ja Moomin Characters yhteistyöhön – puhdas vesi kuuluisi kaikille

1.9.2021

Juomatalo Olvi ja Moomin Characters Ltd ovat aloittaneet yhteistyön.

Oluita & juustoja -virtuaalimaistelu 4.6. klo 18

28.5.2021

Juustojen pariksi usein mielletään italialainen viini, mutta mitä jos maukkaiden juustojen pariksi valitaankin kotimaisia oluita?

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close