Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 10.9.2021

OLVI RYE MILD NEIPA 2,5 % ON SUOMEN PARAS OLUT 2021 ALKOHOLITTOMAT JA VÄHÄALKOHOLISET -SARJASSA

 

Vain 2,5 % alkoholia sisältävä OLVI Rye Mild NEIPA 2,5 % -olut valittiin Suomen Paras Olut 2021 –kilpailussa uuden alkoholittomat ja vähäalkoholiset oluet -kilpailusarjan voittajaksi ja Suomen parhaimmaksi olueksi. Tämän trendikkään ultra-low alc. session New England IPA:n voittamaton hedelmäinen maku syntyy onnistuneesta  Sabron, Mosaicin ja Mandarina Bavarian aromihumalayhdistelmästä sekä rukiista, joka tuo makuun pehmeyttä ja suutuntumaan täyteläisyyttä.

Olvi vastuullisena toimijana haluaa tukea alkoholijuomien kohtuukäyttöä. Jo 3 vuotta sitten Olvi lähti kehittämään  Suomen markkinoille jotain ihan uutta eli alkoholiltaan miedompia ja aromikkaita ykkösoluenvahvuisia erikoisoluita. Vuosi sitten markkinoille tullut, hyvän vastaanoton kuluttajilta saanut voittaja OLVI Rye Mild NEIPA 2,5 % on jo toinen tuote OLVI Iisalmi 2,5 %-vahvuisten erikoisoluiden tuoteperheessä. Ensimmäinen OLVI Hi-Hop Mild IPA 2,5 % tuli syksyllä 2018 ja se oli niin ikään heti hyvin pidetty. Suosion taustalla on aito kuluttajakiinnostus ja terveys- ja hyvinvointimegatrendi, jonka myötä yli 20 % joka ikäryhmästä maailmanlaajuisesti ja erityisesti nuorista aikuisista vähentää alkoholinkäyttöään*. Sama trendi näkyy myös Suomessa. Koronapandemian myötä peräti 26 % suomalaisista sanoo vähentävänsä alkoholin kulutustaan terveyssyistä ja korvaavansa perinteiset alkoholijuomat alkoholittomilla vaihtoehdoilla. Kun kulutushetkistä ei haluta luopua**, niin kiinnostus alkoholittomia ja miedompia oluita ja alkoholijuomia kohtaan luonnollisesti kasvaa ja kuluttajat kaipaavat niihin vaihtelua.

Olvi Oyj kiittää saamastaan tunnustuksesta ja jatkaa sen kannustamana edelleen pitkäjänteistä työtään uusien makunautintojen tarjoamiseksi kuluttajille tällä ajan hengessä olevalla tuotealueella.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi vetäytyy Valko-Venäjältä ja lopettaa viennin Venäjälle

5.3.2022

Olvi Oyj:n hallitus on päättänyt lopettaa viennin Venäjälle ja Valko-Venäjälle sekä aloittaa vetäytymisen Valko-Venäjän markkinoilta.

Korjaus virheelliseen lausuntoon Helsingin Sanomien verkkosivuilla

4.3.2022

Olvi korjaa tänään Helsingin Sanomien verkkosivuilla julkisuuteen tulleen virheellisen lausunnon toiminnastaan Valko-Venäjällä. Yhtiö ei ole vielä tehnyt linjausta siitä, jatketaanko ja miten liiketoimintaa vallitsevissa…

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close