Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 14.9.2021

OLVI Vichy Vadelma + Kalsium – tuotekehitystä yhdessä huippu-urheilijan kanssa

OLVI:n syksyn uutuus OLVI Vichy Vadelma+ Kalsium on kehitetty yhteistyössä OLVI Vichyn brändilähettilään, yksitoistakertaisen arvokisamitalistin, maastohiihtäjä Krista Pärmäkosken kanssa. Koskaan aiemmin Olvin yli 100-vuotisessa historiassa ei ole kehitetty tuotteita vastaavalla tavalla huippu-urheilijan kanssa! Tutustu kuinka yhteistyö on syventynyt vuosien varrella ja kuinka uutuustuote kehitettiin olympiavuoden alla.

OLVI toi hartiat nuoren urheilijan uran tukemiseen 10 vuotta sitten

OLVI on tukenut suomalaista urheilua jo vuosikymmeniä. Matkalle on mahtunut niin lasten ja nuorten liikuntaa, olympiamitalisteja kuin kotimaisia joukkuelajejakin. Vuoden 2011 Oslossa järjestettyjen hiihdon MM-kilpailuiden jälkeen OLVI lähti tukemaan valtavan potentiaalin omaavaa, päättäväistä ja sisukasta nuorta hiihtäjää – 20-vuotiasta Krista Pärmäkoskea. Nyt – kymmenen vuotta myöhemmin – Krista on saalistanut peräti 11 arvokisamitalia, joista neljässä loistaa olympiarenkaat ja viimeisin mitali tuli Obersdorfin MM-hiihdoissa viime talvena naisten viestin kovan lopputaistelun tuloksena. Katkeamaton yhteinen matka OLVI:n kanssa jatkuu edelleen – tuleva olympiatalvi on yhteistyön 10-vuotisjuhlavuosi.

Pärmäkoski ikonisen OLVI Vichyn uuden ulkoasun keulakuvaksi

Kesällä 2019 OLVI ja Krista Pärmäkoski aloittivat keskustelun uuden Vichy-tuotteiden ulkoasun uudistamisesta, jossa Krista toimisi markkinointikampanjan keulakuvana. Suomalaisia raaka-aineita suosivalle ja piilosokereita välttävälle Kristalle Vichy-tuotteiden puolesta puhuminen tuntui luontevalta. Kampanja lanseerattiin tammikuussa 2020 ja samana vuonna Olvi Vichy nousi Suomen ostetuimmaksi vichyksi. Jo vuoden 2019 keskusteluissa Kristan kanssa nousi esiin ajatus uusien toiminnallisten Vichy-juomien kehittämisestä. Tuotekehitysprojektin tuloksena keväällä 2021 oli valmiina yhdessä kehitetty tuote, joka sopisi niin huippu-urheilijalle kuin kenelle tahansa omaa hyvinvointiaan kunnioittavalle. Krista valitsi tuotteen toiminnallisen kivennäisaineen sekä maun ja hän pääsi myös maistamaan uutta tuotetta ensimmäisten joukossa.

Syyskuussa 2021 tuote on kauppojen hyllyllä – vadelman makuinen kalsium-Vichy!

Vadelma on Kristan ehdoton lempimarja, joka sopii raikkautensa ansiosta hyvin juomiin. Kalsium puolestaan nousi keskusteluissa esiin monestakin syystä; maajoukkueurheilijoiden luuston tiheyttä mitataan tasaisesti ja kun energiankulutus on kovaa, jää kalsiumin saanti helposti niukaksi. Lisäksi Krista on viimeisen vuoden aikana muuttanut uuden ravintoterapeuttinsa valmennuksessa ruokavaliotaan merkittävästi ja maitotuotteiden vähentäminen ruokavaliossa on pitänyt kompensoida D-vitamiinin ja kalsiumin saannilla muusta ruoasta. Kristalle vitamiinipillereiden ja tablettien syönti ei ole koskaan ollut luontevaa, joten kalsiumin lisääminen vichyyn oli arkea helpottava idea. Uutuustuotteessa on kalsium 60 mg, joka on 7,5 % päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Tuote on saatavilla valtakunnallisesti syyskuusta 2021 eteenpäin.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…