Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 27.1.2022

Juhlavuoden kunniaksi OLVI Virvoitusjuomat uudistuvat

Uudistuneet OLVI Virvoitusjuomat.

Vuodessa 2022 on pirskahtelevaa juhlan tuntua, kun OLVI Virvoitusjuomat täyttävät 130 vuotta. Näin pitkän ajan OLVI Virvoitusjuomat ovat olleet mukana monissa elämän hetkissä niin juhannuksen vietossa, syntymäpäiväjuhlilla kuin myös saunan jälkeen. 130 vuotta sitten maailma oli monella tapaa erilainen kuin tänä päivänä, virvoitusjuomat ovat kuitenkin pysyneet hyvin samanlaisina. Pirskahteleva, kylmä ja värikäs juoma on ollut toivottu silloin ja on edelleen.

Juhlavuoden kunniaksi OLVI Virvoitusjuomat uudistuvat, jatkossa kaikki 0,5 L ja 0,95 L pullot on valmistettu 100 % kierrätettyä muovia käyttäen. Uudistuksen yhteydessä sokerillisten virvoitusjuomien sarja kokee myös päivityksen ulkoasuunsa. Värikkäät ulkoasut viestivät kotimaisesta virvoittumisesta jo vuodesta 1892 alkaen positiivisella otteella. Kotimaisuutta sopiikin korostaa, sillä OLVI Virvoitusjuomat valmistetaan edelleen Iisalmen Luuniemellä. Pakkauksien mielenkiintoisten väriyhdistelmien avulla kuluttajat erottavat ne entistä helpommin juomahyllystä.

Uudistuksen yhteydessä päivitettiin myös OLVI Lemon reseptiikka, jonka maku on nyt entistä raikkaampi ja sitruunaisempi. Maista ja virvoitu!

Uudistuneet virvoitusjuomat saatavilla valtakunnallisesti tammikuussa 2022.

OLVI Virvoitusjuomien mainos vuosien takaa.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…