Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 16.2.2022

Olvi saavutti ensimmäisessä CDP ilmastotyön toimitusketjuarvioinnissaan luokituksen A-

Jatkona CDP:n ilmastotyöarvioinnin B-luokitukseen, Olvi-konserni saavutti ensimmäisessä CDP-raportoinnissaan luokituksen A- ilmastotyöstä toimitusketjun kanssa. Arvio kertoo kuinka tehokkaasti yritykset tekevät yhteistyötä toimitusketjunsa kanssa ilmastonmuutokseen liittyen. Arvostelun kokonaisasteikko on A–D-. Saavutus on todella hieno ja kertoo Olvin pitkäaikaisesta sitoutumisesta ilmastotyöhön.

CDP on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävä on kerätä yrityskohtaista tietoa ilmastonmuutoksen torjunnasta, kasvihuonekaasupäästöistä ja sopeutumisesta ilmastonmuutokseen. Luokitusta varten CDP arvioi toimittajien sitoutumisen suorituskykyä käyttämällä yrityksen vastausta valittuihin kysymyksiin, jotka koskevat hallintoa, tavoitteita, Scope 3 päästöjä ja arvoketjun sitoutumista CDP:n ilmastonmuutoskyselyyn. Arviointi auttaa yrityksiä arvioimaan ja kehittämään yhteistyötä toimitusketjun kanssa.

”Olvi-konsernin ilmastopäästöistä suuri osa syntyy arvoketjussa ostettavien materiaalin tuottamisesta ja kuljettamisesta. Siksi yhteistyöllä tavarantoimittajien kanssa on mahdollisuus pienentää merkittävästi Olvin arvoketjun päästöjä. Tavoitteena onkin entistä vaikuttavamman yhteistyön luominen”, kertoo Olvi Oyj:n laatupäällikkö Sari Lähteinen.

”CDP:n arviointi perustuu vuoden 2020 tietoihin, jossa arvoketjun (Scope 3) osalta käytettiin emoyhtiö Olvin tietoja. Seuraavassa raportoinnissa käytössä ovat arvoketjun tiedot kaikista konsernin yhtiöistä, jolloin voimme jatkossa kohdentaa ympäristötoimiamme vaikuttavammin. Olemme myös aloittaneet työn tieteeseen perustuvien ilmastotavoitteiden (SBTi) määrittämiseksi.”

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi vetäytyy Valko-Venäjältä ja lopettaa viennin Venäjälle

5.3.2022

Olvi Oyj:n hallitus on päättänyt lopettaa viennin Venäjälle ja Valko-Venäjälle sekä aloittaa vetäytymisen Valko-Venäjän markkinoilta.

Korjaus virheelliseen lausuntoon Helsingin Sanomien verkkosivuilla

4.3.2022

Olvi korjaa tänään Helsingin Sanomien verkkosivuilla julkisuuteen tulleen virheellisen lausunnon toiminnastaan Valko-Venäjällä. Yhtiö ei ole vielä tehnyt linjausta siitä, jatketaanko ja miten liiketoimintaa vallitsevissa…

Olvi Oyj käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Jatkamalla selaamista hyväksyt tietosuoja- ja evästekäytäntömme. Lue lisää

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close