Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 3.3.2022

Olvi tukee Ukrainan sodasta kärsiviä

Olvi tarjoaa humanitaarista apua Ukrainan sodasta kärsiville ukrainalaisille niin maan sisällä kuin naapurimaissa. Olvi avustaa lähettämällä 100 000 vesipulloa. Baltian maihin pakolaisina saapuville materiaalista apua tarjoavat Olvin paikalliset tytäryhtiöt.

”Ajatuksemme ovat sodasta kärsivien puolella. Tuomitsemme väkivallan käytön ja toivomme rauhanomaista ratkaisua mahdollisimman pian”, sanoo Olvin yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtaja Pia Hortling.

 

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…