Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 4.3.2022

Korjaus virheelliseen lausuntoon Helsingin Sanomien verkkosivuilla

Olvi korjaa tänään Helsingin Sanomien verkkosivuilla julkisuuteen tulleen virheellisen lausunnon toiminnastaan Valko-Venäjällä. Yhtiö ei ole vielä tehnyt linjausta siitä, jatketaanko ja miten liiketoimintaa vallitsevissa olosuhteissa.

Selvitämme ja arvioimme vaihtoehtoja, minkä pohjalta teemme ratkaisut ja tiedotamme niistä pian. Olvi tuomitsee sodan Ukrainaa vastaan.                                                   

Olvi Oyj
toimitusjohtaja Lasse Aho

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…