Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 19.9.2022

Olvin kysely: Osallistu vastuullisuuden kehittämiseen

Keskitymme Olvilla edistämään vastuullisuutta niin omassa toiminnassa kuin läpi koko arvoketjun. Vastuullisuus on keskeinen osa jokapäiväistä työtämme. Nyt haluamme kuulla sidosryhmiemme näkemyksiä vastuullisuustyöstämme ja sen kehittämisestä.

Lyhyeen kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Pääset täältä vastaamaan kyselyyn. Kysely on auki 2.10.2022 saakka.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymeina ja luottamuksellisesti.

Kiitos osallistumisesta vastuullisuutemme kehittämiseen!

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…