Accessibility tools

Sulje
Uutiset | 8.11.2022

Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä kilpailutehtävänä on yhdistää oman maan parhaat raaka-aineet merikrottiin.

Bocuse d’Or on yksi maailman arvostetuimmista ja vaativimmista kokkikilpailuista. Palkintosijaa tulevissa finaaleissa jahtaa Suomen Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkela assistenttinaan Aino Kasanen ja valmentajanaan Kalle Tanner.  Suomen joukkueen harjoittelumahdollisuudet ja kilpailun näkyvyyden takaa K-ryhmän keräämä laaja kumppaniverkosto.

Olvi on mukana tukemassa Suomen Bocuse d’Or edustajaa Johan Kurkelaa tiimeineen, kun he valmistautuvat maailman vaativimpaan kokkikisaan. ”Hyvän ruoan viereen tarvitaan aina myös ruoan arvoinen ruokajuoma. Kun puhutaan alkoholittomista vaihtoehdoista, niin oma suosikki on ehdottomasti perinteinen OLVI Vichy. Voimakkailla kuplillaan OLVI Vichy kruunaa mielestäni ateriakokonaisuudet juhlallisuuksiin”, kertoo Olvin ketjupäällikkö Merilin Koskinen.

Voit seurata Suomen joukkueen matkaa Instagramissa @bocusedorfinland

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Uutiset


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…