Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 14.12.2022

Olvi lahjoittaa ruokalahjakortteja ja juomia jouluksi

Tänä vuonna Olvi osallistuu ensimmäisen kerran Hyvä joulumieli -keräykseen. Keräyksen järjestäjinä toimivat Suomen Punainen Risti, Mannerheimin lastensuojeluliitto ja YLE. Lahjoituksellamme kotimaan vähävaraiset lapsiperheet saavat ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Tämän lisäksi lahjoitamme kivennäisvesiä ja virvoitusjuomia osana SPR:n ja Sukevan Sulttaanin ruokakassitoimintaa. 

Hyvä joulumieli -keräyksen avulla 21 000 kotimaan vähävaraista lapsiperhettä ilahdutetaan lahjakorteilla. 70 euron arvoisia lahjakortteja saavat perheet, joissa on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai pienituloisuuden takia. Asumisen ja elämisen hintojen noustessa vähävaraisten lapsiperheiden määrä on kasvanut Suomessa nopeaa tahtia. Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin lastensuojeluliitto etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä neuvoloiden, diakoniatyön ja sosiaalitoimen kanssa.  

Teemme SPR:n kanssa yhteistyötä myös ruoka-aputoiminnassa. Lahjoitamme ruokakasseihin kivennäisvesiä ja virvoitusjuomia tänä vuonna Tampereen seudulle. SPR:n valtakunnallinen ruoka-aputoiminta perustuu hävikkiruuan jakamiseen, mistä suurin osa tulee päivittäistavarakaupoista. Ruoka-aputoiminta on kaikille avointa.  

Sukevan Sulttaani tunnetaan erityisesti Pohjois-Savon alueella erilaisista hyväntekeväisyystempauksistaan. Tänäkin jouluna Sukevan Sulttaani Mika Hujanen järjestää joulukassikeräyksen. Vähävaraisten joulua ilahduttamaan on kerätty joulukassi, johon olemme lahjoittaneet virvoitusjuomia joulupöytään.

“Itselleni merkitsee paljon, että suuri ja valtakunnallisesti merkittävä yritys on kulkenut hyväntekeväisyystempauksissani mukana. Tämä kannustaa ja antaa uskoa omaan tekemiseen. Arvomme kohtaavat, joten mennään jatkossakin yhdessä positiivisella asenteella ja autetaan toinen toisiamme”, toteaa Sukevan Sulttaani. 

Hyvä joulumieli -keräyksen tavoitteena on kerätä 1,5 miljoonaa euroa kotimaan vähävaraisille lapsiperheille. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat osallistua keräykseen 24.12.2022 asti – lisätietoa: hyvajoulumieli.fi 

Sukevan Sulttaanin hyväntekeväisyystempauksiin voi tutustua Sukevan Sulttaanin Facebook-sivuilla. 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…