Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 4.5.2023

TEHO SPORT -PALAUTUSJUOMAT SAIVAT UUDET KORKIT!

Vähennetään muoviroskaa yhdessä! Kaikki TEHO Sport -palautusjuomat ovat saaneet uudet korkit. Uudistuksen myötä korkki jää pakkaukseen kiinni avaamisen jälkeen. Pakkaukset on uudistettu EU:n Single Use Plastics -direktiivin mukaisesti, jonka tarkoituksena on vähentää muoviroskaa ympäristössä. Kaikkien juomapakkauksien korkit tulevat vaihtumaan vastaaviksi, koska laki ei enää salli irtoavia korkkeja 3.7.2024 jälkeen. TEHO Sport -palautusjuomien pakkaukset voi edelleen kierrättää kartonkina.

Uuden korkin avausohje.

JÄTÄ KORKKI PAIKOILLEEN!

  1. kierrä vastapäivään avataksesi
  2. nosta korkki ylös
  3. paina kiinni sulkeaksesi

(huom. sulkiessasi tuotetta älä kierrä korkkia, pakkaus sulkeutuu painamalla korkkia)

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…

Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.