Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 9.11.2023

Olvi siirtyy kiinni jääviin korkkeihin

Siirrymme käyttämään kiinni jääviä korkkeja 17.11.2023 alkaen Eu:n Single Use Plastic -direktiivin mukaisesti. Korkit kiinni -vaatimuksen tavoitteena on vähentää ympäristöä kuormittavan muoviroskan määrää. Vaade koskee kaikkia alle kolmen litran juomapakkauksia.

Korkit vaihtuvat tuotteissamme vaiheittain noin parin kuukauden siirtymäkauden aikana. Tämänkin jälkeen kaupan hyllyllä voi nähdä niin tuttua irtokorkkia kuin uutta kiinni jäävää korkkia. Vanhoja irtokorkkeja ei saa käyttää tuotannossa enää heinäkuusta 2024 alkaen.

 

 

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…