Accessibility tools

Sulje

Piristävän erilainen energiajuoma!

KevytOlo Natural Energy Drink juomat ovat lähes kalorittomia luonnollisia energiajuomia, jotka on toteutettu yhdessä Jungle Juice Barin kanssa. Tuotteet ovat sokerittomia ja maultaan raikkaampia vaihtoehtoja perinteisille energiajuomille. Makeutus on toteutettu luonnollisesti stevialla, tuotteet ovat myös vegaanisia. Toisen hukka on toisen aarre! Tuotteissa on käytetty Jungle Juice Barin smoothieiden valmistuksessa ananaksesta ja appelsiinista syntyvää hävikkiä. Hukkahedelmät kerätään Jungle Juice Barin pääkaupunkiseudun toimipisteistä ja toimitetaan Helsingin Tislaamolle, jossa niistä valmistuu hedelmäistä uutetta, joka antaa tuotteelle hyvää makua!

KevytOlo Natural Energy Drink Tropiikin maut & hukkahedelmät

Natural Energy Drink Tropiikin maut & hukkahedelmät on lähes kaloriton ja Stevialla makeutettu energisoiva juoma, joka sisältää luontaista vihreistä kahvin pavuista peräisin olevaa kofeiinia. Sen valmistuksessa on hyödynnetty Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita. Tarkoin valittujen luontaisten raaka-aineiden johdosta tuote soveltuu myös vegaaneille.

KevytOlo Natural Energy Drink Mansikka-Banaani & hukkahedelmät

Natural Energy Drink Mansikka-Banaani & hukkahedelmät on lähes kaloriton ja Stevialla makeutettu energisoiva juoma, joka sisältää luontaista vihreistä kahvin pavuista peräisin olevaa kofeiinia. Sen valmistuksessa on hyödynnetty Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita. Tarkoin valittujen luontaisten raaka-aineiden johdosta tuote soveltuu myös vegaaneille.

Ravintosisältö 100ml