Accessibility tools

Sulje

LISÄÄ SUOMALAISTA TEHOA

Tervetuloa tutustumaan TEHO energiajuomien odotettuihin uutuuksiin ja suosittuun vakiovalikoimaan! TEHO-tuoteperheemme kattaa laajan valikoiman energiajuomia eri makumieltymyksiin ja tarpeisiin. Voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon tuotteidemme joukosta oli se sitten perinteinen, sokeriton tai funktionaalinen energiajuoma. Lisäksi tarjoamme vaihtelua valikoimaamme kausimauilla, jotka herättävät aina suurta kiinnostusta TEHO-fanien keskuudessa. Lisää suomalaista TEHOa!

TEHO Jäätävä
Kesä energiajuoma

TEHO Jäätävä Kesä on jäätävään suosioon noussut ja aina suuresti odotettu TEHOn kesäkausituote! Vuoden 2024 TEHO Jäätävä Kesä maistuu ihan kesältä – limeltä ja ananakselta tuttifrutti-twistillä! Tuotteessa on kofeiinia perinteisten energiajuomien verran 32mg / 100ml. Hybridimakeutuksen ansiosta TEHO Jäätävä Kesä energiajuomassa on sokeria totuttua vähemmän 7,6 g / 100 ml.

TEHO Lime-Passion
energiajuoma

TEHO Lime-Passion on TEHOn vakiovalikoimiin tullut virkistävä energiajuoma. Juomassa maistuvat kirpsakka lime sekä trooppinen passionhedelmä. Tuote sisältää kofeiinia saman verran kuin perinteiset energiajuomat, 32 mg / 100 ml. Kokeile ja TEHOstu!

TEHO Mansikka-Raparperi + B-vitamiinit sokeriton energiajuoma

TEHO Mansikka-Raparperi + B-vitamiinit on funktionaalinen sokeriton energiajuoma joka tuo lisää TEHOA ja täydentää aktiivisen ja terveellisen elämäntavan. Juoma sisältää kofeiinia 55 mg/ 100 ml ja siihen on lisätty B-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinit tukevat vastustuskykyä, muistia ja oppimista, ja edistävät normaalia aineenvaihduntaa.

TEHO Passionhedelmä-Sitruuna + BCAA sokeriton energiajuoma

TEHO Passionhedelmä-Sitruuna + BCAA on funktionaalinen sokeriton energiajuoma joka tuo lisää TEHOA ja täydentää aktiivisen ja terveellisen elämäntavan. Juoma sisältää kofeiinia 55 mg/ 100 ml ja siihen on lisätty BCAA aminohappoja, jotka ovat elimistölle tärkeitä, välttämättömiä rakennusaineita. BCAA:at auttavat tehostamaan urheilusuoritusta ja lihaksien kehitystä eri tavoin.

TEHO
Sokeriton

TEHO Sokeriton on TEHO tuoteperheen sokeriton jäsen, joka on pakattu räväkän hopeiseen 0,5L tölkkiin. Makuna tuttu guarana.

TEHO Suomalainen
Energiajuoma

Positiivisesti suomalainen TEHO on mainion makuinen energiajuoma , josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia, tauriinia, guaranauutetta, maltodekstriiniä ja B-ryhmän vitamiineja

TEHO
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml