Accessibility tools

Sulje

LISÄÄ SUOMALAISTA TEHOA

TEHO -tuoteperheen odotetuimmat uutuudet ovat sokerittomat funktionaaliset energiajuomat. Makuna Mansikka–Raparperi + B-vitamiinit ja Passionhedelmä-Sitruuna + BCAA. TEHO -tuoteperhe sisältää myös alkuperäisen TEHO energiajuoman, sekä sokerittoman TEHO Lite Boost 2.0:n sekä TEHO KehoTeho + Mg. Vaihtelua valikoimaan tuo mielenkiintoiset kausimakumme.

TEHO Mansikka-Raparperi + B-vitamiinit sokeriton energiajuoma

TEHO Mansikka-Raparperi + B-vitamiinit on funktionaalinen sokeriton energiajuoma joka tuo lisää TEHOA ja täydentää aktiivisen ja terveellisen elämäntavan. Juoma sisältää kofeiinia 55 mg/ 100 ml ja siihen on lisätty B-vitamiineja, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinit tukevat vastustuskykyä, muistia ja oppimista, ja edistävät normaalia aineenvaihduntaa.

TEHO Passionhedelmä-Sitruuna + BCAA sokeriton energiajuoma

TEHO Passionhedelmä-Sitruuna + BCAA on funktionaalinen sokeriton energiajuoma joka tuo lisää TEHOA ja täydentää aktiivisen ja terveellisen elämäntavan. Juoma sisältää kofeiinia 55 mg/ 100 ml ja siihen on lisätty BCAA aminohappoja, jotka ovat elimistölle tärkeitä, välttämättömiä rakennusaineita. BCAA:at auttavat tehostamaan urheilusuoritusta ja lihaksien kehitystä eri tavoin.

TEHO Kehoteho + Mg energiajuoma

TEHO Kehoteho + Mg on trooppinen mangon makuinen funktionaalinen energiajuoma, johon on lisätty magnesiumia. Magnesium on ihmisille välttämätön kivennäisaine, joka osallistuu elimistössä muun muassa lihasten ja hermoston toiminnan ja verensokerin sekä verenpaineen säätelyyn. Juoma on eksoottisen mangon makuista ja sen sokerimäärä on hieman tavallista matalampi 7,6 g / 100 ml sen sisältämän sukraloosin ansiosta.

TEHO
Sokeriton

TEHO Sokeriton on TEHO tuoteperheen sokeriton jäsen, joka on pakattu räväkän hopeiseen 0,5L tölkkiin. Makuna tuttu guarana.

TEHO Suomalainen
Energiajuoma

Positiivisesti suomalainen TEHO on mainion makuinen energiajuoma , josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia, tauriinia, guaranauutetta, maltodekstriiniä ja B-ryhmän vitamiineja

TEHO
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml