Accessibility tools

Sulje

Lisää TEHOA!

Teho tuoteperhe sisältää alkuperäisen TEHO energiajuoman, jota saa 0,33 litran tölkissä ja 0,5 litran muovipulloissa. Tuoteperheen sokeriton vaihtoehto puolen litran tölkissä on TEHO Lite Boost 2.0, jonka uusittu resepti on sokeriton & aspartaamiton. Vaihtelua valikoimaan tuo mielenkiintoiset kausimakumme. Juomat ovat säilöntäaineettomia ja niiden vaikuttavat ainesosat ovat kofeiini, tauriini, guaranauute, maltodekstriini ja B-ryhmän vitamiinit.

TEHO Kreisi Kesä
energiajuoma

Suomen kesää juhlistava TEHO Kreisi Kesä energiajuoma on hedelmäkarkin makuinen juoma. Tavalliseen TEHO energiajuomaan verrattuna sokerin määrää on sukraloosin avulla vähennetty 30 %. Juomaa saatavilla niin kauan kuin kesää riittää!

TEHO Kehoteho + Mg energiajuoma

TEHO Kehoteho + Mg on trooppinen mangon makuinen funktionaalinen energiajuoma, johon on lisätty magnesiumia. Magnesium on ihmisille välttämätön kivennäisaine, joka osallistuu elimistössä muun muassa lihasten ja hermoston toiminnan ja verensokerin sekä verenpaineen säätelyyn. Juoma on eksoottisen mangon makuista ja sen sokerimäärä on hieman tavallista matalampi 7,6 g / 100 ml sen sisältämän sukraloosin ansiosta.

TEHO Lite
Boost 2.0

TEHO Lite Boost 2.0 on TEHO tuoteperheen sokeriton jäsen, joka on pakattu räväkän hopeiseen 0,5L tölkkiin. Makuna tuttu guarana.

TEHO Suomalainen
Energiajuoma

Positiivisesti suomalainen TEHO on mainion makuinen energiajuoma , josta löytyy vaikuttavina aineina kofeiinia, tauriinia, guaranauutetta, maltodekstriiniä ja B-ryhmän vitamiineja

TEHO
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml