Accessibility tools

Sulje

HARD SELTZERIT

Hard Seltzerit ovat terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä ja yksi panimoalan kuumimmista juomatrendeistä maailmalla.

OLVI Hard Seltzer
Mango-Ananas

OLVI Hard Seltzer Mango-Ananas on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jonka maku on saanut inspiraationsa eksoottisista hedelmistä, mangosta ja ananaksesta. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 26 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Mango-Ananas sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer
Mansikka-Raparperi

OLVI Hard Seltzer Mansikka-Raparperi on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat mansikka ja raparperi. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Mansikka-Raparperi sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja marjojen kanssa.

OLVI Hard Seltzer
Sitruuna-Lime

OLVI Hard Seltzer on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat sitruuna ja lime. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Sitruuna-Lime sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

Ravintosisältö 100ml