Accessibility tools

Sulje

HARD SELTZERIT

OLVI Hard Seltzer on Suomen suosituin Hard Seltzer.

OLVI Hard Selzerit ovat terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä. Tuotteissa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. Tuotteiden kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna erittäin pieni. OLVI Hard Seltzerit sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Juiced Pear

OLVI Hard Seltzer Juiced Pear on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mehukas päärynä. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 26 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Juiced Pear sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry

OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu lime ja mustikka. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien ja marjojen kanssa.

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mehukas vadelma. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja vadelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Watermelon & Mint

OLVI Hard Seltzer Watermelon & Mint on terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu vesimeloni ja raikas minttu. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Watermelon & Mint sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

Olvi Hard Seltzer Pink Grapefruit 6 %

OLVI Hard Seltzer Pink Grapefruit on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu pirteä verigreippi. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 6,0 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 35 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Pink Grapefruit sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry

OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mehukas vadelma. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Juiced Raspberry sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja vadelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Mango & Pineapple

OLVI Hard Seltzer Mango & Pineapple on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jonka maku on saanut inspiraationsa eksoottisista hedelmistä, mangosta ja ananaksesta. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Mango & Pineapple sopii nautittavaksi kylmänä sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer Strawberry & Rhubarb

OLVI Hard Seltzer Strawberry & Rhubarb on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu mansikka ja raparperi. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100 ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Strawberry & Rhubarb sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja marjojen kanssa.

OLVI Hard Seltzer Lemon & Lime

OLVI Hard Seltzer Lemon & Lime on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa maistuu sitruuna ja lime. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100ml. Tuotteessa on 0 g sokeria, ei keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Lemon & Lime sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

Ravintosisältö 100ml