Accessibility tools

Sulje

HARD SELTZERIT

Hard Seltzerit ovat terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä ja yksi panimoalan kuumimmista juomatrendeistä maailmalla.

OLVI Hard Seltzer
Inkivääri-omena

OLVI Hard Seltzer Inkivääri-omena on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat omena ja inkivääri. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 26 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer
Mango-Ananas

OLVI Hard Seltzer Mango-Ananas on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jonka maku on saanut inspiraationsa eksoottisista hedelmistä, mangosta ja ananaksesta. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100 ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Mango-Ananas sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

OLVI Hard Seltzer
Mansikka-Raparperi

OLVI Hard Seltzer Mansikka-Raparperi on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat mansikka ja raparperi. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5 % ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 27 kcal per 100 ml. Tuote ei sisällä sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Mansikka-Raparperi sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja marjojen kanssa.

OLVI Hard Seltzer
Sitruuna-Lime

OLVI Hard Seltzer on raikas terästetty ja hiilihapotettu vesi, jossa makuinspiraatiota antavat sitruuna ja lime. Tuote on alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni vain 25 kcal per 100ml. Tuote ei sisällä laisinkaan sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita. Tuotteessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. OLVI Hard Seltzer Sitruuna-Lime sopii nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa.

Ravintosisältö 100ml