Accessibility tools

Sulje

A. Le Coq Fassbrause

Fassbrause on trendikäs ja kansainvälisesti menestynyt alkoholiton juomakonsepti Keski-Euroopasta. Se on yli 100 vuotta Saksan ja Itävallan markkinoilla ollut perinnejuoma, joka on edelleen hyvin suosittu. Fassbrause tulee saksankielisestä tynnyriä tarkoittavasta sanasta Fass ja sanasta Brause, joka tarkoittaa virvoitusjuomaa. Alunperin tätä juomaa säilytettiin tynnyreissä ja se kehitettiin oluenkorvaajaksi. Fassbrause oli mallasuutteella värjätty omena- tai hedelmäpohjainen maustettu virvoitusjuoma, josta on nykyään kehitetty monia eri versiota.

A.Le Coq Fassbrause 0,0 % on nyt vihdoin Suomessa. Se tuo uuden herkullisen alkoholittoman aikuiseen makuun kehitetyn juomavaihtoehdon niille, jotka eivät halua juoda olutta eivätkä perinteisiä sokerillisia virvoitusjuomia. Se sisältää 50 % käymisteitse valmistettua alkoholitonta olutta ja vain vähän sokeria.

A. Le Coq Fassbrause 0,0 % Lemon

Alkoholittomasta oluesta ja sitruunamehua sisältävästä virvoitusjuomasta valmistettu alkoholiton juoma. Fassbrause on terveellinen vaihtoehto sokerivirvoitusjuomille ja virkistävä janojuoma.

A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit

Alkoholittomasta oluesta ja verigreippimehua sisältävästä virvoitusjuomasta valmistettu alkoholiton juoma. Virkistävä janojuoma ja terveellinen vaihtoehto sokerivirvoitusjuomille.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?