Accessibility tools

Sulje

There is taste in life

Suomessa myytävä vaalea A.Le Coq –laatuolut on valmistettu Iisalmessa juoman alkuperäistä reseptiä noudattaen alkoholitonta olutta lukuunottamatta.

A. Le Coq Bohemian lager

Pilsnermaltaista ja böömiläisestä humalasta valmistettu kullankeltainen alkoholiton olut, jossa on täyteläisen maltainen ja aromikas maku.

A.Le Coq IPA 0,3 %

Vaalea alkoholiton keskikatkeroinen India Pale Ale, joka on humaloitu Chinook-, Amarillo-, Cascade- ja Citra-aromihumalilla. Erinomainen valinta niille, jotka nauttivat IPA-oluen mausta, mutta haluavat välttää alkoholia.

A.Le Coq Premium alkoholiton olut

Alkoholiton A.Le Coq Premium 0,0 % -olut on vaalea lagerolut, jossa on tuttu A.Le Coq –oluen maltainen maku. Tämä olut valmistetaan uudella vakuumitekniikalla, jolla alkoholi poistetaan oluesta mausta tinkimättä.

A. Le Coq Premium 4,5 %

A. Le Coq Premium on tullut monille suomalaisille tutuksi Viron matkoilla. Virossa olut on saavuttanut suuren suosion ja onkin siellä yksi myydyimpiä olutmerkkejä. Nyt Suomesta saatava A. Le Coq Premium valmistetaan Olvin Iisalmen panimossa juoman alkuperäistä reseptiä noudattaen.

A.Le Coq Premium Export 5,2 %

Tuttu hyvä A.Le Coq -oluen maku laivoilta tuttuna hieman vahvempana export-versiona.

A. Le Coq Gold 4,7 %

A. Le Coq Gold on valikoiduista humalista ja laadukkaista maltaista valmistettu premium-tason vaalea lager olut. A.Le Coq on Viron ylivoimaisesti arvostetuin ja myydyin olutmerkki, joka on saavuttanut myös Suomessa erittäin vahvan jalansijan.

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?