Accessibility tools

Sulje

Vuodesta 1878 alkaen

OLVI-oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.

OLVI Colorado Pale Ale 6,5 %

Vaalea keskitäyteläinen ja -katkeroinen OLVI Colorado Pale Ale 6,5 % on makumaailmaltaan trooppisen hedelmäinen ja sitruksinen täysmallasolut. Se on kuivahumaloitu Cascade-, Chinook-, Crystal- ja Citra-lajikkeilla

OLVI American IPA 6,5 %

Vaaleassa, keskikatkeroisessa OLVI American IPA 6,5 %:ssa on amerikkalaiset aromihumalat ja täyteläinen sitrushedelmäinen maku miedolla pihkaisuudella. Kotimainen, suodattamaton ja pastöroimaton täysmallas-IPA Suomen suosituimmalta IPA-olutbrändiltä.

OLVI Cold
IPA

Perinteisiä India Pale Aleja matalammassa lämpötilassa käytetty kullankeltainen, keskitäyteläinen, täysmaltainen COLD IPA, jossa on napakat katkerot ja amerikkalaisten aromihumalien luoma trooppisen hedelmäinen ja hieman pihkainen maku.

OLVI New Zealand Pale Ale

Vaalea, keskitäyteläinen New Zealand Pale Ale, joka on kuivahumaloitu Wai-iti, Motueka ja Kohatu lajikkeilla. Maultaan hedelmäinen olut eksoottisten trooppisten hedelmien sävyillä.

OLVI Solero
Pale Ale

Vaalea suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen International Pale Ale, jonka troppinen maku tulee supersuositusta Solero-aromihumalasta.

OLVI Rye Mild NEIPA 2,5%

Hedelmäinen suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen ultra-low alc. session New England Rye IPA, johon ruis tuo pyöreää suutuntumaa. Suomen Paras Olut 2021 -kisan voittaja alkoholittomat ja vähäalkoholilliset oluet -sarjassa. Paras matala-alkoholinen ale (5/5 p., HeSa 2.3.2022 sokkomakutesti, n= 12 ale-olutta).

OLVI IPA
4,7 %

OLVI Iisalmi Pale Ale on voimakkaasti humaloitu täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire -aromihumalista. Tämä suodattamaton ja pastöroimaton India Pale Ale -tyyppinen olut on Suomen myydyin IPA olut.

OLVI
Ykkönen

OLVI Ykkönen on maultaan raikas ja kevyt täysmallasolut. Alkoholia on vain 2,7 til.-%, mikä tekee siitä mainion jano- ja ruokajuoman. Säästä vesi kaloille – ota OLVI Ykkönen.

OLVI
III

Kotimaisista maltaista ja baijerilaisesta humalasta valmistettu OLVI III on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Vuonna 1991 se palkittiin Barcelonassa kultamitalilla.

OLVI Tuplapukki
8,0 %

OLVI Tuplapukki 8,0 % on Suomen suosituimmasta erikoisvahvasta oluesta hieman miedompi versio. Se on kuparinkeltainen, täyteläisen maltainen, makean hedelmäinen nautiskelujuoma, jonka vahvaa makua pehmentää pitkän käymisen tuoma raikkaus.

OLVI NEIPA
5,0 %

Vaalea, pastöroimaton, suodattamaton täysmaltainen New England IPA, joka on kuivahumaloitu Citra-, Lemondrop-, El Dorado ja Ekuanot -aromihumalalla. Maku on sitrusmainen trooppisilla sävyillä.

OLVI
Export

OLVI Export valmistetaan parhaista kotimaisista maltaista ja valikoidusta baijerilaisesta humalasta. Lopputulos on vaalea, vahva lagerolut, jonka maku on hedelmäinen ja raikas. OLVI Export on ansaitusti palkittu kovilla kansainvälisillä kilpakentillä. Se voitti kultamitalin Amsterdamissa vuonna 1981.

OLVI Tuplapukki
8,5 %

OLVI Tuplapukki on Suomen suosituin erikoisvahva (> 5,5 %) olut. Vahvaa alkoholimaista makua pehmentää pitkälle viedyn käymisen mukanaan tuoma raikkaus. Oluen väri on kuparinen ja vaahto pysyvä. Se on oiva nautiskelujuoma tai yömyssy. Parhaiten OLVI Tuplapukki soveltuu nautittavaksi kunnolla viilennettynä.

OLVI IPA
5,0 %

OLVI Iisalmi Pale Ale on suodattamaton ja pastöroimaton täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire-aromihumalista. OLVI IPA 5,0 % on Suomen suosituimman IPA-oluen hieman vahvempi versio.

OLVI Summer
Ale

Yli 30 % vehnämallasta sisältävä, suodattamaton, pastöroimaton täysmaltainen American Wheat Ale, jonka raikas maku sopii kesään.

OLVI Hi-Hop
Mild IPA

Maukas, vain 2,5 % alkoholia sisältävä suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen ultra-low session IPA. Suomen paras saunaolut (Sauna-lehti 1/2021).

Olvi
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?