Accessibility tools

Sulje

Vuodesta 1878 alkaen

OLVI-oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.

OLVI Rye Mild NEIPA 2,5%

Hedelmäinen suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen ultra-low alc. session New England Rye IPA, johon ruis tuo pyöreää suutuntumaa. Suomen Paras Olut 2021 -kisan voittaja alkoholittomat ja vähäalkoholilliset oluet -sarjassa.

OLVI
IPA

OLVI Iisalmi Pale Ale on suodattamaton ja pastöroimaton täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire-aromihumalista. OLVI IPA 5,0 % on Suomen suosituimman IPA-oluen hieman vahvempi versio.

OLVI IPA
4,7 %

OLVI Iisalmi Pale Ale on voimakkaasti humaloitu täysmallaspintahiivaolut, jonka sitruksinen maku syntyy Mosaic, Galaxy, Comet ja Saphire -aromihumalista. Tämä suodattamaton ja pastöroimaton India Pale Ale -tyyppinen olut on Suomen myydyin IPA olut.

OLVI
Ykkönen

OLVI Ykkönen on maultaan raikas ja kevyt täysmallasolut. Alkoholia on vain 2,7 til.-%, mikä tekee siitä mainion jano- ja ruokajuoman. Säästä vesi kaloille – ota OLVI Ykkönen.

OLVI
III

OLVI III on Olvin suosituin olut. Kotimaisista maltaista ja baijerilaisesta humalasta vailmistettu OLVI on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Vuonna 1991 se palkittiin Barcelonassa kultamitalilla.

OLVI
Export

OLVI Export valmistetaan parhaista kotimaisista maltaista ja valikoidusta baijerilaisesta humalasta. Lopputulos on vaalea, vahva lagerolut, jonka maku on hedelmäinen ja raikas. OLVI Export on ansaitusti palkittu kovilla kansainvälisillä kilpakentillä. Se voitti kultamitalin Amsterdamissa vuonna 1981.

OLVI
Tuplapukki

OLVI Tuplapukki on Suomen myydyin vahva (>5,5 %) olut. Vahvaa alkoholimaista makua pehmentää pitkälle viedyn käymisen mukanaan tuoma raikkaus. Oluen väri on kuparinen ja vaahto pysyvä. Oiva nautiskelujuoma ja yömyssy.

Olvi
Halko

Suomalaisista maltaista ja baijerilaisesta humalasta valmistettu positiivinen lager-olut.

OLVI
Kotikalja

OLVI Kotikalja on ruis- ja ohramaltaasta valmistettu tummanruskea perinnejuoma, jonka alkoholipitoisuus on 2,2%.

OLVI NEIPA
5,0 %

Vaalea, pastöroimaton, suodattamaton täysmaltainen New England IPA, joka on kuivahumaloitu Citra-, Lemondrop-, El Dorado ja Ekuanot -aromihumalalla. Maku on sitrusmainen trooppisilla sävyillä.

OLVI
APA

Vahvasti huomaloitu täysmaltainen American Pale Ale, jonka raikas sitruksinen maku syntyy ohra- ja vehnämaltaasta sekä Citrasta, Chinookista ja Equanotista. Helsingin Sanomien suuren APA-testin voittaja (kesä 2016, testissä n. 20 Suomessa valmistettua APAa).

OLVI American
Cream Ale

Suomen ensimmäinen american cream ale. Pinta- ja pohjahiivaolut, jonka valmistuksessa yhdistyvät pintahiivan pääkäyminen pohjahiivan varastokäymiseen. Tarkkaan valittu mallasrunko, kaksi erityyppistä hiivaa sekä Monroe-, Fantasia ja Kazbek-humalat ovat tämän suodattamattoman ja pastöroimattoman hedelmäisen täysmallasoluen maun takana.

OLVI Hi-Hop Mild IPA 2,5 %

Maukas, vain 2,5 % alkoholia sisältävä suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen ultra-low alc. session IPA. Suomen paras saunaolut (Sauna-lehti 1/2021).

Olvi
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml

      Olet siirtymässä sivustolle, jolla on tietoa alkoholia sisältävistä tuotteista.

      Oletko vähintään 18-vuotias?