Accessibility tools

Sulje

Lisää tehoa treeneihin

TEHO Sport tuoteperheestä löydät kaiken tarpeellisen yltääksesi entistä parempiin suorituksiin ja palautumaan nopeammin.

TEHO Sport Appelsiini-suklaa
palautusjuoma

Markkinoiden parhaimman makuiset TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitoon. TEHO Sport Appelsiini-suklaa ei sisällä lisättyä sokeria, ainoastaan maidossa luonnollisesti olevan määrän. Tuote on runsasproteiininen, yksi tetra sisältää 28g proteiinia ja vain 5,2g / dl hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu makeutusaineilla, mutta ilman aspartaamia.

TEHO Sport Mokka + kofeiini palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport Mokka +kofeiini palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen ja se sisältää 28g proteiinia per pakkaus ja vain 9g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Sport valkosuklaa-vanilja + magnesium palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport valkosuklaa-vanilja palautusjuoma on tarkoitettu kestävyysharjoittelusta palautumiseen ja se sisältää 50g hiilihydraatteja ja 17g proteiinia per pakkaus.

TEHO Sport Toffee
palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. TEHO Sport Toffee ei sisällä lisättyä sokeria, vaan pelkästään maidossa luonnollisesti olevan määrän. Yksi tetra sisältää 28g proteiinia ja vain 4,9g / dl hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu makeutusaineilla.

TEHO Sport suklaa
palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport suklaa palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen ja se sisältävät 28 g proteiinia per pakkaus ja vain 8,7 g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Sport suklaa + kreatiini palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. TEHO Sport Suklaa + Kreatiini palautusjuoma, on markkinoiden ensimmäinen kreatiinia sisältävä maitopohjainen palkkari. Tuotteessa on 1g kreatiinia ja 26g proteiinia, jonka ansiosta saat entistäkin enemmän tehoa treeneihisi.

TEHO Sport banaani-suklaa
palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport suklaa-banaani palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen ja se sisältävät 28g proteiinia per pakkaus ja vain 8g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Sport mansikka
palautusjuoma

TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Sport mansikka palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen ja se sisältävät 28g proteiinia per pakkaus ja vain 8g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Sport Greippi
urheilujuoma

TEHO Sport greippi urheilujuoman optimaalinen mineraali-, suola- ja hiilihydraattitaso tekee juomasta täydellisen nesteyttäjän. Voit hyödyntää TEHO Sport urheilujuomia niin ennen harjoitusta tarvittavassa tankkauksessa, harjoituksen aikaisen suorituskyvyn ylläpitämisessä sekä siitä tarvittavassa palautumisessa.

TEHO Sport urheilujuomat
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml