Accessibility tools

Sulje

TEHO tarjoaa kattavan valikoiman urheiluravinnetuotteita, jotka vievät entistä parempiin suorituksiin ja auttavat palautumaan nopeammin rasituksesta. Sarjan tuotteilla varmistat, että harjoittelusi ei mene hukkaan, oli lajisi sitten painonnosto, jooga tai jalkapallo. Urheiluravinnetuotteissa ei ole yhtä ratkaisua, joka sopisi kaikille. Eri lajeissa tarvitaan erilainen ravinto-ohjelma, ja treenaajilla on myös erilaiset tavoitteet. TEHO tuoteperheestä löydät sopivan ratkaisun niin tankkaamiseen kuin palautumiseen oli kyse sitten mistä tahansa liikuntasuorituksesta.

TEHO Sitrus
urheilujuoma

TEHO Sitrus urheilujuoma on raikkaiden sitruunan ja limen makuinen janonsammuttaja, joka sisältää myös piristävää kofeiinia. Tuotteen optimaalinen mineraali-, suola- ja hiilihydraattitaso tekee juomasta täydellisen nesteyttäjän. Voit hyödyntää TEHO Sitrus urheilujuomaa niin ennen harjoitusta tarvittavassa tankkauksessa, harjoituksen aikaisen suorituskyvyn ylläpitämisessä sekä siitä tarvittavassa palautumisessa.

TEHO Suklaa + Kreatiini palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Suklaa + Kreatiini palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. TEHO Suklaa + Kreatiini palautusjuoma on markkinoiden ensimmäinen kreatiinia sisältävä maitopohjainen palautusjuoma. Kreatiini on tehokas luontainen aine kehittämään harrastajan ja urheilijan suorituskykyä ja lihasmassaa. Teho Suklaa + Kreatiini palautusjuoma sisältää 1 g kreatiinia ja 28 g proteiinia per pakkaus ja 8,8 g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Valkosuklaa-Vanilja + Magnesium palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Valkosuklaa – Vanilja palautusjuoma + Magnesium palautusjuoma on tarkoitettu kestävyysharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. Tuote sisältää 17 g proteiinia per pakkaus ja 15 g/dl hiilihydraatteja. Tuotteeseen on lisätty magnesiumia tukemaan lihasten ja luuston hyvinvointia.

TEHO Banaani-Suklaa
palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Banaani-Suklaa palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. Tuote sisältää 28 g proteiinia per pakkaus ja 8,6 g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Suklaa
palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitoon. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Suklaa palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. Tuote sisältää 28 g proteiinia per pakkaus ja 8,8 g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Mansikka
palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Mansikka palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. Tuote sisältää 28 g proteiinia per pakkaus ja 8,8 g/dl hiilihydraatteja.

TEHO Greippi
urheilujuoma

TEHO Greippi urheilujuoman optimaalinen mineraali-, suola- ja hiilihydraattitaso tekee juomasta täydellisen nesteyttäjän. Voit hyödyntää TEHO urheilujuomaa niin ennen harjoitusta tarvittavassa tankkauksessa, harjoituksen aikaisen suorituskyvyn ylläpitämisessä sekä siitä tarvittavassa palautumisessa.

TEHO Appelsiini-Suklaa
palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitoon. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Appelsiini-Suklaa palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. TEHO Appelsiini-Suklaa ei sisällä lisättyä sokeria, ainoastaan maidossa luonnollisesti olevan määrän. Tuote on runsasproteiininen, yksi pakkaus sisältää 28 g proteiinia ja 5,2 g /dl hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu makeutusaineilla, mutta ilman aspartaamia.

TEHO Toffee
palautusjuoma

TEHO palautusjuomat on valmistettu suomalaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan. Tuotteet on jaettu käyttöyhteyden perusteella kahteen konseptiin: voima- ja kestävyysharjoitteluun. TEHO Toffee palautusjuoma on tarkoitettu voimaharjoittelusta palautumiseen tai välipalaksi. TEHO Toffee ei sisällä lisättyä sokeria, ainoastaan maidossa luonnollisesti olevan määrän. Tuote on runsasproteiininen, yksi pakkaus sisältää 28 g proteiinia ja vain 4,9 g /dl hiilihydraatteja. Tuote on makeutettu makeutusaineilla, mutta ilman aspartaamia.

Ravintosisältö 100ml