Accessibility tools

Sulje

Olvi KevytOlo -kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun järvisuomalaiseen pohjaveteen.

KevytOlo -kivennäisvedet valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä. Tuoteperheestä löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun. KevytOlon valikoima sisältää monipuolisesti kaikki vesikategorian tuotteet aina lähdevedestä mehukivennäisvesiin sekä aidolla käymisprosessilla valmistetut kombuchat.

KevytOlo 0,5L kivennäisvedet pakataan 100% kierrätysmuovista valmistettuun pulloon.

KevytOlo Vadelma ja lime mehukivennäisvesi

Vadelman ja limen makuinen mehukivennäisvesi on virkistävä vaihtoehto tuoteperheeseen marjaisten makujen ystäville. Suomalaisten suosikki marjan vadelman ja raikkaan limen lisäksi tuotteen valmistuksessa on käytetty omenamehua (3%). Mehukkaasta maustaan huolimatta tuotteessa on tuttuun tapaan vain 17 kcal/100ml!

KevytOlo meloni ja päärynä mehukivennäisvesi

KevytOlo mehukivennäisvesi meloni ja päärynä on kevyt ja raikas janonsammuttaja, joka virkistää myös mielen. Heleän vihreän värisessä juomassa melonin raikkaus ja päärynämehun (3 %) makeus on täydellisesti tasapainossa ja sen energiapitoisuus on vain 21 kcal/100 ml. Siksi että siitä tulee kevyt olo!

KevytOlo Kombucha
Mansikka-Granaattiomena

KevytOlo Kombucha Mansikka-Granaattiomena on Suomessa aidolla käymisprosessilla, käsin pienissä erissä valmistettu, aito vihreä luomu tee -pohjainen fermentoitu teejuoma. Pastöroimattomuuden ansiosta KevytOlo Kombuchan sisältämät elävät maitohappobakteerit ovat säilyneet hengissä. Sokeria vain 3,9g/100ml.

KevytOlo Kombucha
Mango

KevytOlo Kombucha Mango on Suomessa aidolla käymisprosessilla, käsin pienissä erissä valmistettu, aito vihreä luomu tee -pohjainen fermentoitu teejuoma. Pastöroimattomuuden ansiosta KevytOlo Kombuchan sisältämät elävät maitohappobakteerit ovat säilyneet hengissä. Sokeria vain 3,9g/100ml.

KevytOlo Omena ja Lime + Hukkahedelmät

Vihersmoothiesta inspiraationsa saanut ja Jungle Juice Barin mehulingon sivutuotteena syntyvää omenasakkaa hyödyntävä hiilihapollinen juoma. Ainutlaatuinen juomamme on kevyesti makeutettua, mutta kuitenkin täysin kaloritonta, sillä se saa makeutensa luontaisesta makeutusaineesta Steviasta. Raikkaan omenaista ja pirskahtelevalla limellä maustettua juomaa voi siis huoletta nauttia niin janoon kuin nautintoon.

KevytOlo
Greippi

KevytOlo Greippi on eri greippilajikkeiden makuinen kaloriton kivennäisvesi, joka valmistetaan miedosti hiilihapotettuun, puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. KevytOlot ovat lisäaineettomia ja kalorittomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä, 6mg/l. Sen vuoksi KevytOlot sopivat myös niille, joiden on rajoitettava suolan käyttöä. KevytOlo Raikas palauttaa nopeasti nestetasapainon ja menetetyt kivennäisaineet. Se on mainio vaihtoehto sekä jano- että ruokajuomaksi.

KevytOlo Mansikka ja Passion + hukkahedelmät kivennäisvesi

KevytOlon uutuustuote on mansikan ja passionin makuinen raikas kivennäisvesi. Tuote on valmistettu hyödyntäen Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita. Toisen hukka on toisen aarre! Lue lisää yhteistyöstä https://www.olvi.fi/kevytoloxjunglejuicebar/

KevytOlo Verigreippi
Mehukivennäisvesi

KevytOlo Verigreippi Mehukivennäisvedessä yhdistyy raikkaalla tavalla kevyt hedelmäsokerin tuoma makeus ja verigreipin sitruksisuus. Sokeria vain 4,9 g/dl.

KevytOlo Sitruuna
mehukivennäisvesi

Tuote yhdistää sitruunamehun luonnollisuuden ja terveellisyyden helmeilevään kivennäisveteen, mutta sisältää energiaa ainoastaan 21 kcal − vähemmän kuin monet tuoremehut. KevytOlo Sitruunan mehupitoisuus on 3 %.

KevytOlo
Lähdevesi

Lähdevesi on raikas luonnontuote Suomenselänharjun lähteestä Etelä-Pohjanmaan Lehtimäeltä. Puolen litran pulloon pakattu janojuoma erottuu KevytOlon tuoteperheessä myös pullomallillaan.

KevytOlo
Raikas

KevytOlo Raikas on laadukas kivennäisvesi, joka valmistetaan miedosti hiilihapotettuun, puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. KevytOlot ovat lisäaineettomia ja kalorittomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä. Sen vuoksi KevytOlot sopivat myös niille, joiden on rajoitettava suolan käyttöä. KevytOlo Raikas palauttaa nopeasti nestetasapainon ja menetetyt kivennäisaineet. Se on mainio vaihtoehto sekä jano- että ruokajuomaksi.

KevytOlo Koivunmahla
+ minttu

KevytOlo Koivunmahla + minttu on maustettu ja makeutettu hiilihapollinen juoma. Se sisältää puhdasta ja raikasta iisalmelaista pohjavettä, sekä aitoa ja laadukasta koivunmahlaa suoraan puusta. Tuotteen sokeripitoisuus on vain 3,7 g / 100 ml ja se on makeutettu luonnollisilla makeuttajilla; sokerilla ja fruktoosilla.

KevytOlo Aloe vera + mustikka

KevytOlo Aloe vera + mustikka on maustettu, makeutettu hiilihapollinen juoma, joka valmistukseen on käytetty Aloe Veran sisälehden (”inner leaf”) sisältämää mehua. Tuotteen makeuttajana on sokeri ja fruktoosi, ja sen sokeripitoisuus vain 3,7 g/100 ml.j

KevytOlo
Sitruuna

Suomalaisten suosikkimaku, sitruuna, maustaa tämän KevytOlon hedelmäisen kevyen ruoka- ja janojuoman, joka on valmistettu puhtaaseen pohjaveteen. Raikkaan ja luonnollisen sitruunan maun ja tuoksun ansiosta se sopii erinomaisesti myös juomasekoituksiin ja booliin.

KevytOlo
sosiaalisessa mediassa

Ravintosisältö 100ml