Accessibility tools

Sulje
KevytOlo

Raikkaat ja laadukkaat kivennäisvedet

KevytOlo -kivennäisvedet ovat laadukkaita kivennäisvesiä, jotka valmistetaan kevyesti hiilihapotettuun puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. Tuoteperheestä löydät raikkaan janonsammuttajan moneen makuun, sillä KevytOlo valikoima sisältää lähdeveden, maustamattoman ja maustettuja & kalorittomia kivennäisvesiä, sekä mehukivennäisvesiä. KevytOlot ovat lisäaineettomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä.

Olvi KevytOlo
Lähdevesi

Lähdevesi on raikas luonnontuote Suomenselänharjun lähteestä Etelä-Pohjanmaan Lehtimäeltä. Puolen litran pulloon pakattu janojuoma erottuu KevytOlon tuoteperheessä myös pullomallillaan.

KevytOlo
Raikas

KevytOlo Raikas on laadukas kivennäisvesi, joka valmistetaan miedosti hiilihapotettuun, puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. KevytOlot ovat lisäaineettomia ja kalorittomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä, 6mg/l. Sen vuoksi KevytOlot sopivat myös niille, joiden on rajoitettava suolan käyttöä. KevytOlo Raikas palauttaa nopeasti nestetasapainon ja menetetyt kivennäisaineet. Se on mainio vaihtoehto sekä jano- että ruokajuomaksi.

KevytOlo
Sitruuna

Suomalaisten suosikkimaku, sitruuna, maustaa tämän OLVI KevytOlon hedelmäisen kevyen ruoka- ja janojuoman, joka on valmistettu puhtaaseen pohjaveteen. Raikkaan ja luonnollisen sitruunan maun ja tuoksun ansiosta se sopii erinomaisesti myös juomasekoituksiin ja booliin.

KevytOlo Pohjoisen
karpalo

KevytOlo Pohjoisen karpalo on laadukas kivennäisvesi, joka valmistetaan miedosti hiilihapotettuun, puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. KevytOlot ovat lisäaineettomia ja kalorittomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä, 6mg/l. Sen vuoksi KevytOlot sopivat myös niille, joiden on rajoitettava suolan käyttöä. KevytOlo Raikas palauttaa nopeasti nestetasapainon ja menetetyt kivennäisaineet. Se on mainio vaihtoehto sekä jano- että ruokajuomaksi.

KevytOlo
Greippi

KevytOlo Greippi on eri greippilajikkeiden makuinen kaloriton kivennäisvesi, joka valmistetaan miedosti hiilihapotettuun, puhtaaseen järvisuomalaiseen pohjaveteen. KevytOlot ovat lisäaineettomia ja kalorittomia juomia, joissa on natriumia vain pohjaveden luontaisesti sisältämä määrä, 6mg/l. Sen vuoksi KevytOlot sopivat myös niille, joiden on rajoitettava suolan käyttöä. KevytOlo Raikas palauttaa nopeasti nestetasapainon ja menetetyt kivennäisaineet. Se on mainio vaihtoehto sekä jano- että ruokajuomaksi.

KevytOlo Sitruuna
mehukivennäisvesi

Tuote yhdistää sitruunamehun luonnollisuuden ja terveellisyyden helmeilevään kivennäisveteen, mutta sisältää energiaa ainoastaan 20 kcal − vähemmän kuin monet tuoremehut. KevytOlo Sitruunan mehupitoisuus on 3 %.

KevytOlo Omena-Päärynä
mehukivennäisvesi

Tuote yhdistää omenamehun luonnollisuuden ja terveellisyyden helmeilevään kivennäisveteen, mutta sisältää energiaa ainoastaan 19 kcal − vähemmän kuin monet tuoremehut. KevytOlo Omena-Päärynän mehupitoisuus on 5 %.

KevytOlo Kuningatar
mehukivennäisvesi

Tuote yhdistää mehujen luonnollisuuden ja terveellisyyden helmeilevään kivennäisveteen, mutta sisältää energiaa ainoastaan 19 kcal – vähemmän kuin monet tuoremehut.

KevytOlo Karpalo
mehukivennäisvesi

Tuote yhdistää karpalomehun luonnollisuuden ja terveellisyyden helmeilevään kivennäisveteen, mutta sisältää energiaa ainoastaan 21 kcal – vähemmän kuin monet tuoremehut. KevytOlo Karpalon mehupitoisuus on 3 %.

Ravintosisältö 100ml