Accessibility tools

Sulje

Limpparia jo vuodesta 1892

Olvin perinteisiä ja raikkaita virvoitusjuomia on valmistettu Iisalmessa jo vuodesta 1892. Sarjasta löytyvät kaikki suosituimmat virvoitusjuomamaut 0,5L ja 0,95L pakkauksissa – kokeile ja ihastu!

Veimme sokerittoman colan uudelle tasolle – OLVI Cola 2.0 – ei aspartaamia!

OLVI Cola
2.0 Sokeriton

OLVI Cola 2.0 on täysin sokeriton virvoitusjuoma, jonka uniikki ominaisuus on sen aspartaamittomuus. Vie sokeriton colasi seuraavalle tasolle – juo aspartaamitonta OLVI Cola 2.0 virvoitusjuomaa.

OLVI
Cola

OLVI Cola on kasvisuutejuoma, jonka maku on kolajuomalle tyypillinen pirteä ja perinteinen. Se on makeutettu täysin ilman keinotekoisia makeutusaineita ja sisältää sokeria.

OLVI Jaffa
2.0 Sokeriton

OLVI Jaffa 2.0 on sokeriton vaihtoehto OLVI Jaffalle. Sen hedelmäinen ja raikas maku on konstailematon ja siksi monen suosikkimaku. Nyt myös ilman aspartaamia! Taattua OLVI laatua vuodesta 1892.

OLVI Ananas
2.0 Sokeriton

OLVI Ananas 2.0 on ananaksen makuinen sokeriton virvoitusjuoma. Trooppinen maku, nyt ilman aspartaamia. Kokeile myös suosittua 12-pakkia.

OLVI Vadelma
2.0 Sokeriton

OLVI Vadelma 2.0 on uniikki maku Suomen sokerittomien virvoitusjuomien valikoimassa. Nyt myös ilman aspartaamia. Tuotteessa ei ole sokeria. OLVI – Limpparia jo vuodesta 1892.

OLVI
Lemon

OLVI Lemon on virkistävä sitruunajuoma, joka on sekä loistava jano- että ruokajuoma. Jäänkirkas ja poreileva OLVI Lemon toimii hyvin myös mikserinä.

Olvi
Jaffa

OLVI Jaffan maku on hedelmäinen ja perinteinen ja siksi monen suosikkimaku. Se on makeutettu täysin ilman keinotekoisia makeutusaineita ja sisältää sokeria sekä luontaisia aromeja.

Ravintosisältö 100ml