Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 10.3.2021

KEVYTOLO KIVENNÄISVESIEN 0,5L PULLOT – 100% KIERRÄTYSMUOVIA

Olvi siirtyy keväällä 2021 ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa täysin kierrätysmuovista valmistettujen pullojen käyttöön kun KevytOlo 0,5 L kivennäisvedet saavat uudet kuoret.

Tällä muutoksella vähennämme noin 65 tonnia neitseellisen muovin käyttöä vuodessa!

Pakkausmateriaalimuutoksen yhteydessä lanseeraamme myös yhden uuden tuotteen, joka on KevytOlo Verigreippi mehukivennäisvesi, sekä teemme pakkauspromootion touko-kesäkuussa, jossa kumppaninamme on kierrätysmateriaaleista valmistettaviin vaatteisiin ja laukkuihin ym. erikoistunut suomalainen Globe Hope.

Olvi on vahvasti sitoutunut UNESDA – Soft Drinks Europen 2030 visioon, jonka myötä tulemme siirtymään 50% kierrätettäviin muovipakkausmateriaaleihin kaikissa pakkauksissamme vuoteen 2025 mennessä ja 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin vuoteen 2030 mennessä.

https://www.unesda.eu/circular-packaging-vision-2030/

 

Lisää muutoksia kierrätettävien muovipakkausten saralla on Olvilla luvassa vielä tänä vuonna.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Olvi mukana Bocuse D’or matkalla

8.11.2022

Suomen osallistuminen Bocuse d’Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Ranskan Lyonissa 22.-23.1.2023, missä…

Yhdessä kohti kestävämpää energiataloutta

28.9.2022

Olvi-konsernissa ympäristövastuun tärkeimmät painopistealueet ovat hiilijalanjäljen ja vedenkulutuksen pienentäminen, jätevesien käsittely sekä materiaalien kierrätys.

Omavalvonta takaa tuotteen turvallisuuden

6.6.2022

Jokainen Olvin tuote käy läpi tarkan varmistuksen ennen kaupan hyllylle pääsyä. Tehtävämme on valmistaa turvallisia ja tasalaatuisia tuotteita päivästä toiseen. Turvallisuus ja lainmukaisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka on…