Accessibility tools

Sulje
Artikkelit | 10.3.2021

KEVYTOLO KIVENNÄISVESIEN 0,5L PULLOT – 100% KIERRÄTYSMUOVIA

Olvi siirtyy keväällä 2021 ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa täysin kierrätysmuovista valmistettujen pullojen käyttöön kun KevytOlo 0,5 L kivennäisvedet saavat uudet kuoret.

Tällä muutoksella vähennämme noin 65 tonnia neitseellisen muovin käyttöä vuodessa!

Pakkausmateriaalimuutoksen yhteydessä lanseeraamme myös yhden uuden tuotteen, joka on KevytOlo Verigreippi mehukivennäisvesi, sekä teemme pakkauspromootion touko-kesäkuussa, jossa kumppaninamme on kierrätysmateriaaleista valmistettaviin vaatteisiin ja laukkuihin ym. erikoistunut suomalainen Globe Hope.

Olvi on vahvasti sitoutunut UNESDA – Soft Drinks Europen 2030 visioon, jonka myötä tulemme siirtymään 50% kierrätettäviin muovipakkausmateriaaleihin kaikissa pakkauksissamme vuoteen 2025 mennessä ja 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin vuoteen 2030 mennessä.

https://www.unesda.eu/circular-packaging-vision-2030/

 

Lisää muutoksia kierrätettävien muovipakkausten saralla on Olvilla luvassa vielä tänä vuonna.

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Artikkelit


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…