Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 14.3.2022

Olvin ja Jungle Juice Barin yhteistyön lopputuloksena syntyy konkreettisia vastuullisuustekoja

Yritysvastuullisuus on viime vuosina noussut keskiöön useimpien yritysten liiketoimintastrategioissa sekä jo päivittäisen tekemisen tasolla. Vastuullisen liiketoiminnan voi sanoa olevan yritysten menestyksen elinehto.

Olvilla lähdettiin alkuvuodesta 2021 miettimään, miten strategiat ja vastuullisuuspuheet saataisi jalkautettua käsin kosketeltaviksi, konkreettisiksi teoiksi. Näin haluttiin auttaa myös kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisempia valintoja.

”Luonnollisuus, kiertotalous ja zero waste -ajattelu korostuu nuoren kuluttajasukupolven arvoissa ja tältä pohjalta syntyi ajatus ottaa yhteyttä Jungle Juice Bariin”, kertoo markkinointijohtaja Olli Heikkilä Olvilta.

”Kompensoimme Jungle Juice Barin hiilijalanjäljen jo kaksinkertaisesti, mutta teemme myös jatkuvasti työtä hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Niinpä innostuimme välittömästi Olvin ehdotuksesta ryhtyä tutkimaan mahdollisuuksia smoothieidemme hedelmähävikin hyödyntämisestä juoman valmistuksessa” kertoo Jungle Juice Barin toimitusjohtaja Elli Holappa.

Uusissa KevytOlo -tuotteissa on käytetty Jungle Juice Barin smoothieiden valmistuksessa ananaksesta ja appelsiinista syntyvää hävikkiä. Hedelmien kuoret kerätään Jungle Juice Barin pääkaupunkiseudun toimipisteistä ja toimitetaan Helsingin Tislaamolle, jossa niistä valmistuu tislaamomestari Mikko Mykkäsen käsissä etanolipohjaista hedelmäistä uutetta.

Prosessin lopputuloksena ja yhteistyön huipentumana syntyivät KevytOlo Mansikka ja Passion & Hukkahedelmät kivennäisvesi sekä KevytOlo Natural Energy Drink Tropiikin maut & Hukkahedelmät tuotepari. ”Näissä tuotteissa näkyy hienosti vastuullisuus ja kestävä kehitys läpi arvoketjumme niin raaka-aineiden hankinnassa kuin ympäristöjalanjäljessä” iloitsee Heikkilä.

Tuotteet löytyvät päivittäistavarakauppojen hyllyilta, sekä Jungle Juice Barin toimipisteistä maaliskuun puolivälistä alkaen.

Lisätietoja:

Olli Heikkilä, markkinointijohtaja Olvi Oyj

+358 50 073 3851

Elli Holappa, toimitusjohtaja Jungle Juice Bar

+358 40 509 4786

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista


Olvi sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet

19.4.2023

Olvi-konserni on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Science Based Targets - aloitteeseen (SBTi) ja sitoutunut asettamaan kunnianhimoiset, tieteeseen perustuvat päästövähennystavoitteet. Tavoitteilla rajoitetaan ilmaston lämpeneminen…