Accessibility tools

Sulje

MIKÄ JUTTU?

KevytOlo ja Jungle Juice Bar aloittavat yhteistyön.

Uusissa KevytOlo -tuotteissa on käytetty Jungle Juice Barin smoothieiden valmistuksessa ananaksesta ja appelsiinista syntyvää hävikkiä. Hävikki syntyy hedelmiä prepatessa sekä mehustaessa. Hedelmien kuoret kerätään Jungle Juice Barin pääkaupunkiseudun toimipisteistä ja toimitetaan Helsingin Tislaamolle, jossa niistä valmistuu tislaamomestari Mikko Mykkäsen käsissä hedelmäistä uutetta.

Yhteistyön huipentumana syntyivät KevytOlo Mansikka ja Passion & Hukkahedelmät kivennäisvesi sekä KevytOlo Natural Energy Drink Tropiikin maut & Hukkahedelmät -tuotepari.

Lanseerauksen myötä vastuullisuustyö saa uudenlaisen ja konkreettisen ulottuvuuden. KevytOlo ja Jungle Juice Bar kannustavat kuluttajia kestäviin kulutusvalintoihin ja kierrättämiseen.

Toisen hukka on toisen aarre!